Nicole Kidman este oficial mama unui cățel. Miercuri, Kidman, a anunțat pe Instagram că și-a luat primul blănos și că este în culmea fericirii. Starul din Marile minciuni nevinovate a postat o fotografie înduioșătoare cu obrazul lipit de ceea ce pare a fi un pudel pitic roșcat.

Primul meu cățeluș, a explicat Kidman fotografia, adăugând De fapt, primul meu câine. Am așteptat toată viața clipa asta. Kidman nu ne-a spus și numele cățelușului adorabil.

Știrea a determinat mai multe vedete și fani să inunde secțiunea de comentarii a lui Kidman, cu mesaje de felicitare. Nu știu dacă sunt mai fericit pentru Nicole Kidman că are un câine sau pentru câine că are o Nicole Kidman, a scris un fan.

Noul membru al familiei a apărut după ce Kidman a participat la parada de modă a lui Giorgio Armani – Privé, în timpul Săptămânii de modă de la Paris. Ea a stat în primul rând între Urban, 51 de ani, și soțul ei din serial, Alexander Skarsgård. Fotografii au surprins-o nu numai ținându-se de mână cu Urban, ci și atingând cu afecțiune genunchiul lui Skarsgård.