Jason Momoa
Jason Momoa

Jason Momoa este un tată pus pe  răzbunare într-un nou film de acțiune numit Sweet Girl, produs de Netflix, a anunțat canalul de televiziune luni, 29 iulie.

Momoa va juca sub îndrumarea lui Brian Andrew Mendoza, care își face debutul în regie. Mendoza a mai colaborat cu Momoa; a fost directorul de imagine al filmului  Braven (2018), și producător executiv al serialul Frontier (2016).

În Sweet Girl, Momoa va interpreta un soț răpus de durere, care promite să-i  aducă în fața justiției pe cei responsabili de moartea soției, protejând-o în același timp, pe fiica sa, singura din familie care a supravietuit.

Gregg Hurwitz și Philip Eisner au scris scenariul, Will Staples se ocupă de ultimele revizuiri. Brad Peyton și Jeff Fierson (ASAP Entertainment) sunt producători împreună cu Momoa și Mendoza. Martin Kistler va fi producător executiv. Sweet Girl marchează al treilea proiect de lung metraj într-un parteneriat în derulare între Netflix și ASAP Entertainment. Celelalte proiecte ale acestora includ seriile Frontier și DayBreak, iar companiile sunt, de asemenea, în discuții pentru colaborari viitoare.

“Sunt încântat să colaborez, din nou, cu Netflix”, a declarat Momoa. „Formez o echipă de vis, din care vor face parte Brad și Jeff, împreună cu cel mai bun prieten al meu, Brian, care este partenerul meu de afaceri de peste zece ani. Colaborarea cu el este un vis devenit realitate și de-abia aștept să-i transmit viziunea asupra personajului.”

“Brad și cu mine suntem foarte bucuroși să colaboram, încă o dată, cu Netflix, care ne-a făcut cu adevărat să ne simțim ca acasă în studioul în care am făcut filme și seriale originale, inovatoare”, a spus Fierson într-un comunicat. „În plus, Jason și Brian sunt ca o familie, așa că va fi minunat să facem, din nou, echipă cu ei după ce am lucrat timp de trei sezoane la Frontier. Când am citit prima dată acest scenariu, am știut că există un singur actor care ar putea aduce prestanță și profunzimea rolului lui Cooper, iar acesta este Jason. În plus, acesta este filmul perfect pentru debutul lui Brian în regie.

Brian Welp, The Wrap, 29 iulie