The Undoing se petrece în lumea parinților cu copii în școlile private exclusiviste din New York.

Big Little Lies Season 2, Episode 7 Pictured: Nicole Kidman CR: Merie W. Wallace/HBO

Având în vedere succesul masiv al lui Big Little LiesMarile minciuni nevinovate pentru HBO, este firesc ca rețeaua de televiziune să încerce să recreeze magia. Nicole Kidman colaborează cu câțiva membri ai echipei Marile minciuni nevinovate, la un nou proiect numit The Undoing, care urmează să aibă premiera anul viitor. Iată ce știm până acum:

Serialul va fi bazat pe romanul lui Jean Hanff Korelitz, You Should Have Known

Kidman o va interpreta pe Grace Reinhart Sachs, psihoterapeută și scriitoare din New York. Conform descrierii cărții, Grace „trăiește viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna” cu fiul ei mic Henry, care urmează o școală privată „de elită” și soțul ei, dar, chiar înainte de a-și publica cartea motivațională intitulată, de asemenea, You Should Have Known, „se trezește pe buza unei prăpastii: o moarte violentă, un soț dispărut și, în locul unui bărbat pe care Grace a crezut că-l cunoaște, se confruntă cu un lanț continuu de revelații teribile”.

În serial va juca și Hugh Grant

În noiembrie, Deadline a anunțat că Grant a fost distribuit într-un serial nou. El îl va interpreta pe „soțul devotat” al personajul lui Kidman.

Prima secvență este deja disponibilă

O avampriemieră a noilor proiecte HBO din 2020, oferă câteva secunde de imagini din serial. În clip, personajul lui Kidman poate fi auzit spunând: “Este posibil să fi fost atras de partea secretă a întregii afaceri?” Personajul lui Grant este arătat pe bancheta din spate a unei mașini.

David E. Kelley va adapta scenariul

Kelley a fost scenaristul și creatorul primului sezon din Marile minciuni nevinovate. „Suntem încântați să continuăm relația creativă atât cu Nicole, cât și cu David”, a declarat, potrivit Deadline, Casey Bloys, directorul de programe al HBO, „și abia așteptăm să aducem acest spectacol la viață”. Kelley spune că „iubește” romanul. “Este un thriller psihologic, sunt încântat de adaptare și încântat să-l pot realiza cu Nicole și HBO.”

Kidman va fi producător executiv alături de Per Saari și Bruna Papandrea

Papandrea și Saari au produs și Marile minciuni nevinovate.

Articol apărut în Town & Country