Nimeni nu se tatuează la voia întâmplării; fiecare centimetru de cerneală are un sens. Iar când Brad Pitt a afișat un nou tatuaj pe brațele sale incredibil de tonifiate, la Festivalul de Film de la Veneția, unde și-a promovat noul film SF, Ad Astra, ne-a pus pe gânduri: ce semnificație are?

Photo by Camilla Morandi/IPA/Shutterstock Brad Pitt, 76th Venice Film Festival, Italy - 28 Aug 2019
Photo by Camilla Morandi/IPA/Shutterstock Brad Pitt, 76th Venice Film Festival, Italy – 28 Aug 2019

Tatuajul nu este cine știe ce, doar o siluetă și umbra sa, lângă câteva versuri ale lui Rumi, pe care Pitt și fosta soție, Angelina Jolie, și le-au făcut în preajma nunții lor din 2014: „Există un spațiu dincolo de toate noțiunile de corect și greșit. Ne întâlnim acolo.”

Dar ce înseamnă acest om solitar și există ceva de spus despre plasarea lui lângă tatuajul nupțial? Câteva surse, inclusiv HollywoodLife, presupun că silueta face parte dintr-un tatuaj mai amplu, pe care Pitt l-ar folosi pentru a acoperi citatul. Pitt și Jolie au avut un divorț incredibil de controversat. De asemenea, divorțul l-a înstrăinat pe Pitt de copiii săi cu Jolie. Fiul Maddox și fiica Shiloh și-au sarbatorit amandoi ziua de naștere fără tatăl lor.

Oare tatuajul simbolizează sentimentele lui Pitt, care se simte ca un străin față de familia sa? De Ziua Tatălui din această vară, ne-a ajuns la urechi că copiii lui Pitt nu l-ar fi sunat.

Sau, dacă ar fi să facem o presupunere trasă de păr, poate tatuajul o reprezintă pe Jennifer Aniston, cu care se bârfește că Pitt ar fi petrecut ceva timp? Un intrus alături de simbolul căsătoriei sale? Nu avem nici cea mai mică idee, dar sperăm că Pitt ne va lumina înainte să ne pierdem mințile cu totul.

Brad este în Italia pentru a-și promova noul film Ad Astra. Drama SF, regizată de James Gray, îl are în rolul principal pe Brad, un astronaut care călătorește prin sistemul solar căutându-l pe tatăl său (interpretat de Tommy Lee Jones), un om de știință renegat, care amenință viitorul planetei Pământ. Donald Sutherland și Ruth Negga joacă și ei în film. Ad Astra are premiera în cinematografe pe 20 septembrie, nu la mult timp după succesul filmului regizat de Quentin Tarantino, A fost odată la… Hollywood, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio.