După ce s-a târâit prin iadul  elaborării câțiva ani, avem, în sfârșit, un nou poster pentru cel de-al 25-lea film James Bond, No Time to Die.

Avându-l pe Daniel Craig în rolul titular de agent secret pentru ultima dată, filmul se laudă cu regizorul miniseriei True Detective (Sezonul 1), Cary Joji Fukunaga, care preia frâiele de la câștigătorul premiului Oscar Sam Mendes, într-o poveste în care îl vom vedea pe Bond confruntându-se cu un alt adversar misterios (interpretat de Rami Malek).

In cinstea Zilei Internaționale James Bond (5 octombrie), iată afișul filmului:

No Time to Die, Daniel Craig
Daniel Craig, No Time to Die

Sinopsisul pentru No Time to Die este următorul: “Bond a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Tihna lui este de scurtă durată întrucât vechiul său prieten, Felix Leiter, de la CIA, apare pentru a-i cere ajutorul.

Misiunea de a salva un om de știință răpit se dovedește a fi mult mai complicată decât se aștepta, punându-l pe Bond pe urmele unui răufăcător misterios, înarmat cu o tehnologie nouă, periculoasă.”

În blockbuster-ul  de spionaj vom asista și la revenirea personajelor interpretate de Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Jeffrey Wright și Ralph Fiennes.

Al 25-lea film James Bond, No Time to Die, va fi lansat în aprilie 2020.

Articol apărut în Digital Spy