Vedeta din The Crown, Helena Bonham Carter, s-a dat peste cap ca să se pregătească pentru rolul prințesei Margaret. Potrivit publicației The Guardian, actrița a dezvăluit, în week-end, la festivalul de literatură din Cheltenham, că a angajat un mediu care să o ajute s-o contacteze pe prințesa decedată, și să-i obțină binecuvântarea.

“A spus, se pare, că se bucură că sunt eu”, a povestit Carter. „Un lucru foarte important când joci o persoană care a existat în realitate, ai nevoie de binecuvântarea ei, pentru că ai o responsabilitate.”

Carter preia rolul prințesei Margaret în cel de-al treilea sezon al serialului. Ea îi ia locul vedetei din Hobbs & Shaw, Vanessa Kirby, când serialul trece la o nouă decadă. Actrița din Fleabag, Olivia Colman interpretează rolul principal, cel al reginei Elisabeta.

Deși prințesa este aparent încântată să fie portretizată de Carter pe micul ecran, a avut câteva sfaturi.

„Ea a spus: „Dar va trebui să te stilezi un pic și să fii mai îngrijită și mai elegantă ”, a relatat Carter. Apoi a spus: „Învață să fumezi cum se cuvine. Am fumat într-un mod foarte particular. Amintește-ți că – acesta este un sfat important – portțigaretul a fost la fel de mult un instrument de expresie cât și pentru fumat.”

Helena Bonham Carter, The Crown, foto: Sophie Mutevelian/Netflix

The Crown, care a fost deja reînnoit pentru sezonul 4, prezintă îndelungata domnie a reginei Elisabeta, întreaga distribuție reînnoindu-se la fiecare două sezoane, pe măsură ce regina și toată lumea din anturajul ei îmbătrânește.

Articol apărut în The Wrap