Nu, nu s-a căsătorit în secret cu Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez a fost văzută în New York vineri, 18 octombrie, purtând o rochie de mireasă – dar nu este ceea ce credeți. Nu, actrița din Hustlers: Striptease pe Wall Street (Hustlers) nu este la altar alături de logodnicul Alex Rodriguez (încă nu, oricum), ci pe platoul de filmare al noului ei film, Marry Me, în care joacă împreună cu Owen Wilson și Sarah Silverman.

Iată sinopsisul oficial pentru Marry Me, de pe IMDB: “O stea a muzicii pop este părăsită de logodnicul ei – o vedetă rock – cu câteva momente înainte de nunta lor din Madison Square Garden, așa că se căsătorește cu un tip oarecare din mulțime.” Lopez este steaua muzicii pop, în timp ce Wilson este „tipul oarecare din mulțime.” Logodnicul ei, vedeta rock, va fi interpretat de cântărețul columbian Maluma.

Chiar dacă fotografia nu este de la o nuntă adevărată, să o vezi pe Jennifer Lopez în rochie de mireasă e de-a dreptul palpitant. În plus, rochia asta este extravagantă: împodobită cu paiete și giuvaiere, cu un voal lung și somptuos.

Jennifer Lopez, Marry Me, Getty Images
Jennifer Lopez, Marry Me, Getty Images

Marry Me va avea premiera în 2020. Cât despre data la care Jennifer Lopez urmează să se căsătorească cu Alex Rodriguez – ei bine, aceasta este încă un mister. Cuplul nu a stabilit încă o dată, dar Lopez a vorbit pe scurt despre planurile lor într-un interviu recent pentru Evening Standard.

“Sunt la filmări în octombrie, iar filmul (Marry Me) este însoțit de un album, așa că sunt un pic ocupată în momentul de față, iar până în octombrie, el este prins cu World Series la baseball, a spus ea. “Încă n-am stabilit o dată, dar cu siguranță vorbim despre asta. Căsătoria este importantă pentru amândoi. Amândoi provenim din familii tradiționale latine și vrem să ne căsătorim. Toată lumea vrea pe cineva alături de care să îmbătrânească. Când tragi linie și faci socoteala, cât de mult poți să muncești, câți bani poți câștiga și ce contează totul? Nu asta contează.”

Articol apărut în allure