Emma Watson a găsit o nouă variantă pentru termenul ”celibatar”.

Într-un interviu pentru revista British Vogue, actrița, în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre anxietățile care vin odată cu schimbarea prefixului.

Emma Watson
Emma Watson

„Nu am crezut niciodată cu adevărat discursul „Sunt fericită singură ”, a spus ea. „Îmi ziceam: Sunt vorbe goale! Mi-a luat mult timp, dar sunt foarte fericită (să fiu singură). Îi zic auto-parteneriat.”

Ea a mai spus că nu a înțeles niciodată „tam-tam-ul”  legat de împlinirea vârstei de 30 de ani, până ce nu s-a apropiat ziua ei de naștere. Watson împlinește 30 de ani pe 15 aprilie.

Mă întrebam: „De ce toată lumea face mare caz de împlinirea vârstei de 30 de ani? Doar nu-i mare scofală …”, a spus ea. „Fast-forward până la 29 de ani și acum gândesc: ‘Dumnezeule, mă simt atât de stresată și de neliniștită’. “

Watson dă vina pe un „aflux de mesaje subliminale”.

„Dacă nu ai construit o casă, dacă nu ai un soț, dacă nu ai un copil și împlinești 30 de ani, sau n-ai ajuns într-un punct sigur, stabil în carieră și încă bâjbâi și nu știi încotro s-o apuci”, a explicat ea. “Pur și simplu ai de-a face cu o grămadă de anxietăți.”

Din fericire, Watson are în anturaj femei care te inspiră, cum ar fi co-starurile din Little Women.

„A fost minunat să joc cu Laura Dern și Meryl Streep pentru că noi trei ne cunoșteam cu mult înainte să filmăm Little Women, a spus ea. “Ne-am întâlnit în spațiul  activist, așa că am avut această apartenență și solidaritate ca activiste, care au făcut parte dintr-o anumită mișcare înainte de a lucra împreună.”

Watson este cunoscută pentru rolul Hermione din franciza Harry Potter. De asemenea, a jucat în filmul din 2017 Frumoasa și Bestia (Beauty and the Beast) și în Jurnalul unui adolescent timid (The Perks of Being a Wallflower), din 2012.

Credeți zvonurile: Meryl Streep numește adaptare Little Women, o capodoperă.

Articol apărut în Yahoo! Entertainment

Citește și Este posibil ca adaptarea lui Greta Gerwig – Little Women – să fie atât de grozavă?