CREDIT: JOEL C RYAN/INVISION/AP/SHUTTERSTOCK Elizabeth Banks
Photo by Joel C Ryan/Invision/AP/Shutterstock: Elizabeth Banks poses for photographers upon arrival at the photo call ‘Charlie’s Angels’, London, United Kingdom – 21 Nov 2019

Elizabeth Banks urmează să regizeze și să joace în Invisible Woman (Femeia Invizibilă) pentru Studioul Universal, film care se bazează pe propria idee originală.

Scenarista filmului Fata din tren (The Girl on the Train), Erin Cressida Wilson, a scris scenariul, iar Banks și Max Handelman vor fi finanța filmul din partea Casei de Producție Brownstone. Alison Small de la Brownstone va fi producător executiv.

N-au fost dezvăluite detalii despre intrigă, dar surse spun că ideea lui Banks este foarte diferită de filmul The Invisible Man care va avea premiera în februarie, și care o are în rol principal pe Elisabeth Moss, și că nu există posibilitatea ca cele două filme să fie similare.

Știrea a apărut după anunțul potrivit căruia regizorul lui Rocketman, Dexter Fletcher, va fi la cârma lui Renfield, o nouă abordare a acolitului lui Dracula și, precum Invisible Woman, se încadrează într-o strategie pe care Studioul Universal o abordează, mai nou, atunci când vine vorba despre proprietatea intelectuală. Studioul intenționase inițial să creeze un univers interconectat cu vastul său catalog de monștri-proprietate intelectuală. Totuși, studioul a reevaluat ideea și a decis să continue cu proiecte prezentate de producători, bazate pe istoria monștrilor, concentrându-se pe ceea ce a făcut ca personajele să treacă testul timpului. În loc să impună ideea ca filmele să facă parte dintr-o schemă mai largă, Universal a relaxat aceste cerințe și le permite realizatorilor să-și creeze propriile povești unice.

În ceea ce o privește pe Banks, ea are legături strânse cu studioul Universal după ce a regizat Tonul perfect (Pitch Perfect 2). Ea a regizat cel mai recent remake Îngerii lui Charlie (Charlie’s Angels) pentru Sony, în care și apare ca unul dintre Bosleys.

Citește articolul original aici.