Este posibil ca Will Smith, ca Djinn, să-i fi îndeplinit cu ușurință dorințele personajului lui Mena Massoud din Aladdin, dar actorul spune că viața reală vine cu obstacole mult mai grele.

În ciuda faptului că a fost în lumina reflectoarelor grație unui film care a avut încasări de mai mult de 1 miliard de dolari, Massoud, care a interpretat personajul principal, a dezvăluit recent că nu a fost la nici o audiție de când blockbuster-ul a avut premiera.

Într-un interviu acordat revistei People, Smith i-a oferit cuvinte de încurajare co-starului său din Aladdin.

Will Smith - Djinn, Mena Massoud - Aladdin în filmul Disney - ALADDIN, regizat de Guy Ritchie
Will Smith – Djinn, Mena Massoud – Aladdin în filmul Disney – ALADDIN, regizat de Guy Ritchie

„Chestia despre showbiz, la fel ca în viață, este că-i greu din start”, a spus el pentru revistă, la premiera Spioni deghizați (Spies in  Disguise). „Este ca și cum  universul, Dumnezeu, sau în orice credeți l-a proiectat să fie greu, nu? Deci, dacă vă este greu, este pentru că așa trebuie.”

El a adăugat: „Dar depășești toate greutățile cu multa răbdare, implicare,  dăruire, rezistență. Dacă ai un vis, trebuie să fii dispus să lucrezi la el cu disperare, la fiecare oră din zi, cu cea mai profundă iubire și concentrare. De dificultăți nu poți să scapi.”

Deși Massoud și-a închipuit că rolul lui Aladdin în remake-ul Disney i-ar deschide o lume cu totul nouă, asta nu s-a întâmplat până acum.

„M-am săturat să păstrez tăcerea”, a declarat Massoud, 28 de ani, pentru Daily Beast săptămâna trecută. „Vreau ca oamenii să știe că nu întotdeauna e parfum de roze atunci când faci ceva de amploarea lui Aladdin. Lumea gândește: „Trebuie să fi făcut milioane. Trebuie că primește o grămadă de oferte. Nici gând! N-am avut o singură audiție de când s-a lansat Aladdin.”

„Aladdin tocmai a atins pragul de un miliard de dolari. Pot măcar să primesc o audiție?”  a adăugat el. „Nu mă aștept să fiu întâmpinat cu: ‘Iată-l pe Batman.’ Dar pot măcar intra în cameră?”

Co-starurile lui Massoud din Aladdin s-au descurcat ceva mai bine.

Naomi Scott, Prințesa Jasmine a lui Aladdin, interpretat de Massoud, a jucat în filmul lui Elizabeth Banks, Îngerii lui Charile (Charlie’s Angels), în rolul Elenei Houghlin, alături de Kristen Stewart și Ella Balinska.

Iar Will Smith… ei bine, este Will Smith. Actorul nominalizat la Oscar a preluat două personaje în Gemini: Conspirația (Gemini Man), care a fost lansat în octombrie. Și potrivit IMDb, are o serie de proiecte în lucru, printre care Băieți răi pe viață (Bad Boys for Life), alături de Martin Lawrence și Bright 2 cu Joel Edgerton.

Articol apărut în USA Today