Richard E. Grant s-a numărat printre mai mulți membri ai distribuției Star Wars: Skywalker – Ascensiunea (Star Wars: The Rise of Skywalker), care au participat la proiecția mult-așteptatei ultime părți din saga Skywalker și, ulterior, a ridicat în slăvi filmul într-o postare pe Twitter: „Ceea ce reușește, împletește și rezolvă este un total colaps emoțional & o înviere a Spiritului”, a scris el.

Mai devreme în acea zi, actorul nominalizat la Oscar pentru Mă poți ierta vreodată? (Can You Ever Forgive me?), a oferit o dezvăluire suculentă pentru Yahoo Entertainment când a fost întrebat ce-i va surprinde cel mai mult pe fanii Star Wars.

„Răsturnarea de situație majoră legată de un personaj, despre care habar n-aveam că urmează să vină”, a răspuns Grant. „A avut sens din punctul de vedere al intrigii, un impact emoțional total și mi-am zis că a fost făcută inteligent. Și cred că este un lucru incredibil să iei ceva care a început cu primul film în 1977 [Star Wars: A New Hope] și nouă filme mai târziu să ajungi la o concluzie / o rezoluţie.”

STAR WARS:  THE RISE OF SKYWALKER Richard E. Grant as Pryde
STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER Richard E. Grant as Pryde

Grant, care îl interpretează pe infamul lider de prim ordin Allegiant General Pryde, recunoaște așteptările enorme cu care se va confrunta filmul.

„Riscă sindromul Game of Thrones; nu există nici o cale de a-i mulțumi pe toți, pentru că oamenii sunt atât de implicați emoțional în această poveste”, a spus Grant, care a dezvăluit, de asemenea, că Pryde va fi în unele dintre scenele finale ale filmului. „Filmul pe care îl vor vedea s-ar putea să nu fie filmul pe care îl au în cap. Dar pentru un fan de patruzeci de ani, așa cum sunt eu, impresia este că au realizat ceva incredibil.”

Regizorul Skywalker – Ascensiunea, J.J. Abrams, mereu atât de atent să nu dezvăluie nimic din acțiune, a recunoscut că punctul culminant al poveștii are desigur câteva surprize.

„Când veți ieși din sala de cinema, veți fi trecut prin niște șocuri, unele surprize, unele răsturnări de situație neașteptate”, a spus el. „Nimeni nu merge la un film Star Wars cu dorința de a ști totul dinainte. Nu spun decât că intenția a fost să relatez o poveste care să-i uimească pe spectatori, să-i facă să plângă și să râdă. Așadar, sperăm că vor avea parte de toate senzațiile.”

Cât despre acea „răsturnare de situație majoră a unui personaj”, oare va trece Rey (Daisy Ridley) la Dark Side, cum sugera unul din trailere? Sau perechea romantică fantezistă Rey și Kylo Ren (Adam Driver), adică Reylo, va deveni, de fapt, realitate? Sau nu va avea nimic de-a face cu Rey?

Speculațiile au început cu mult, mult timp în urmă, și nu vor face decât să se întețească în ​​următoarele zile, până la lansarea la nivel mondial a Skywalker – Ascensiunea, pe data de 20 decembrie.

Articol apărut in Yahoo! Entertainment