It’s Santa Claws!

Odată cu sărbătorile care se apropie rapid, Kate Beckinsale intră în spiritul Crăciunului, îmbrăcându-și festiv prietenele feline.

Acum câteva zile, actrița, în vârstă de 46 de ani, a postat pe Instagram o fotografie ilară a motanului ei persan, Clive, îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun – și nu arăta foarte fericit.

Motanul alb-gri este așezat în fața unui brad de Crăciun frumos decorat, purtând o vestă roșu cu alb și o pălărie de Moș Crăciun asortată.

Kate Beckinsale  Clive - Moș Crăciun morocănos ❤️❤️❤️❤️
KATE BECKINSALE/INSTAGRAM Clive – Moș Crăciun morocănos ❤️❤️❤️❤️

 „Moș Crăciun morocănos ❤️❤️❤️❤️”, a scris Beckinsale ca explicație pentru fotografia lui Clive.

Fotografia caraghioasă a lui Clive continuă seria de fotografii cu pisici, pe care actrița le postează frecvent pe Instagram.

Clive este „destul de bătrân”, în jur de 11 sau 12 ani, „L-am luat când fiica mea [Lily Sheen, acum 20 de ani] era mică,” a povestit Beckinsale revistei People în aprilie. Apare frecvent pe contul Instagram al actriței purtând fundițe, panglici și / sau costume pentru pisici. „Și, de obicei, este ras într-o formă ciudată, dar este un recent supraviețuitor al cancerului. Deci, o să-i crească blana la loc”, a explicat ea.

Cealaltă pisică, Willow, în vârstă de doi ani, a fost „moștenită de la o prietenă de-a mea”, a povestit actrița, „care a luat-o pe Willow pentru că îi plăcea atât de mult de Clive. Dar Willow este nebunatică, așa că mi-a dat-o mie.”

Beckinsale a explicat că cele două pisici au personalități și preferințe complet diferite.

„Lui Clive îi plac cel mai mult valizele, cutiile și sacoșele; dacă vii acasă cu o pereche de adidași sau o pungă cu mâncare la pachet, sare imediat înăuntru”, a povestit ea. „Așa că i-am luat un pat-valiză și îi place atât de mult.”

Willow se bucură și ea de o sacoșă din când în când, dar preferă „să doarmă în locuri înfiorătoare, de psihopat”, a spus Beckinsale. „Ca de exemplu în spatele unui sertar sau în locuri în care ar putea muri.” Ea a adăugat: „Willow este o mare pacoste, dar este atât de drăguță că o iertăm.”

Articol apărut în People