Timothée Chalamet și-a lăsat mustața să crească, iar fanii nu sunt foarte siguri că-i o idee bună.

Timothée Chalamet attends the 2020 National Board Of Review Gala. (Photo by ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)
Timothée Chalamet attends the 2020 National Board Of Review Gala.
(Photo by ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)

Aveai impresia că vedeta în vârstă de 24 de ani din Strigă-mă pe numele tău (Call Me By Your Name), Beautiful Boy, Lady Bird și Fiicele doctorului March (Little Women) nu putea face nimic greșit. Dar omul momentului de la Hollywood a împărțit fanii în două tabere cu noua lui mustăcioară și țăcălia subtilă.

Utilizatorii Twitter au avut o zi de pomină când vedeta și-a etalat noua podoabă facială la Gala National Board Of Review 2020, din New York. Unii au sugerat că l-a făcut să pară un „puști de 16 ani ciudat”, în timp ce alții au critică puternic noua înfățișare, amenințând că „sună la poliție daca nu-și rade mustața imediat”. Altora le-a displăcut profund țăcălia aferentă, care a fost numită „bulversantă”.

Dar nu totul este pierdut – unii fani au apreciat pozitiv noua înfățișare. Există un număr de fani, cu siguranță mult mai mic, care au considerat părul facial surprinzător de atractiv, numind mustăcioara „micuță, dar drăguță”.

În ceea ce privește motivul din spatele ansamblului mustață-cioc, este posibil să fie pentru rolul următor al lui Chalamet, care-l joacă pe Bob Dylan la tinerețe, într-o nouă dramă, care este în prezent fără titlu.

Cu ocazia galei, Chalamet a purtat un tricou creat de o fană în vârstă de 19 ani, Avery Warsaw. Tricoul alb avea semnul păcii brodat în culorile curcubeului. Conform Page Six, Warsaw i-a dat tricoul agentului lui Chalamet, în cadrul unei proiecții din decembrie a filmului Fiicele doctorului March (Little Women). Chalamet l-a purtat sub un costum crem cu rever contrastant negru, semnat Stella McCartney.

Dar în mod clar, pentru mulți, doar tuleiele lui Chalamet au făcut vâlvă pe covorul roșu.

Articol apărut în Yahoo! Style