Nu mai sunt Altețe Regale, dar le-ar putea juca la televizor.

Photo by Shutterstock: Britain's Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex
Photo by Shutterstock: Britain’s Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex

Ted Sarandos, director de programe la Netflix, a declarat la SAG că platforma TV este interesată să lucreze cu prințul Harry și Meghan Markle.

„Cine nu ar fi interesat? Da, sigur”, a răspuns Sarandos când a fost întrebat despre foștii membri ai familiei regale britanice, care au renunțat la îndatoririle oficiale pentru a-și croi o nouă cale, aparent în lumea show-biz-ului.

The Crown ar fi un început logic dacă se ajunge la un acord. Serialul este o dramă istorică despre domnia reginei Elisabeta a II-a. Au fost finalizate trei din cele șase sezoane preconizate.

Cei doi Sussex tatonează deja lumea Hollywood-ului. Internetul este inundat de înregistrări de la premiera londoneză a filmului The Lion King, în care Markle glumește că ar participa la o audiție pentru un rol în viitoarele proiecte ale regizorului Jon Favreau.

Prințul Harry este, de asemenea, arătat abordându-l pe CEO-ul Disney, Bob Iger, pentru un rol de voiceover pentru soția sa.

De atunci, Markle a semnat un contract cu Disney, în schimbul unei donații către organizația caritabilă Elefanți fără frontiere.

Articol apărut în Deadline.