Dacă v-a plăcut Marile minciuni nevinovate (Big Little Lies), atunci vă recomandăm să aruncați un ochi la acest nou proiect al lui Reese Witherspoon și Kerry Washington – Little Fires Everywhere. Hulu tocmai a difuzat primul trailer oficial al viitorului serial TV, care se bazează pe best-seller-ul cu același titlu, din 2017, al lui Celeste Ng.

Trailerul începe cu Elena Richardson (Witherspoon), care de-abia a scăpat cu viață dintr-un incendiu periculos în casa familiei sale. Deși copiii lui Richardson cred că incendiul a fost pornit de sora lor, Izzy, adevărul nu-i chiar atât de simplu.

„Elena, cineva a dat foc casei cu tine înăuntru”, spune un polițist în clip. – „Știi pe cineva care ar face așa ceva?”

Într-un flashback, ni se prezintă lanțul de evenimente care au dus la incendiu. Totul începe când Elena închiriază partea de la etaj al casei sale unei femei aparent drăguțe, Mia (Washington) și fiicei ei adolescente.

„Într-o zi te trezești și viața ta este aranjată și știi cine ești”, spune Elena într-un voiceover. „Sau cel puțin așa crezi.”

Elena află în curând că Mia fuge de un trecut întunecat, care o ajunge din urmă… pe ea și pe oricine se află în preajma ei. „Te-ai uitat vreodată la tine însăți?”, întreabă Mia. „La părțile la care îți este frică să te uiți?”

Big Little Lies în combinație cu Sharp Objects? Presupunem că vom afla pe 18 martie, când va avea loc premiera serialului Little Fires Everywhere.

Articol apărut în PureWow.