Serialul Obsesia Evei (Killing Eve) a fost confirmat pentru un al treilea sezon, ceea ce înseamnă că Villanelle nu va fi departe de ecranele noastre prea mult timp, după finalul extrem de intens al sezonului doi. În conformitate cu noile informații, iată tot ce trebuie să știți despre următorul sezon:

Villanelle se mărită!

Lovitură de grație! Se pare că un moment important al celui de-al treilea sezon se învârte în jurul nunții lui Villanelle. O sursă a dezvăluit pentru The Sun că se căsătorește cu o femeie spaniolă. “Nunta este una dintre scenele cheie din serial”, a comentat sursa. “Ultima dată, lucrurile s-au încheiat cu tensiunea dintre Villanelle și Eve, ajunsă la paroxism, astfel încât fanii vor spera că vor rămâne împreună.”

Episodul a fost filmat luna trecută la vila Tyringham Hall din Milton Keynes, Buckinghamshere, iar sursa a adăugat: „Dar, din păcate, se pare că Villanelle și mireasa sa spaniolă sunt foarte îndrăgostite.”

“Scenele pe care Jodie & Co le-au filmat deja includ o trupă spaniolă de succes și tăierea unui tort, înainte ca ea să zărească un inamic printre invitați și să-i facă felul.”

Eve supraviețuiește

La sfârșitul celui de-al doilea sezon (da, * spoilers * alert!), Eve Polastri (interpretată de Sandra Oh) părea rănită fatal după ce a fost împușcată de Villanelle (Jodie Comer), în timp ce perechea era fugară la Roma. Dar, de fapt, Eve purta vesta antiglonț, iar Sandra Oh a confirmat ulterior că supraviețuiește.

Într-un interviu acordat PORTER, pe 18 octombrie 2019, Sandra a comentat: „Deci, evident, nu am murit”. Ea a continuat să relateze cât de provocator i s-a părut rolul. “De multe ori simt că Eve se luptă. Și au fost momente în care am luptat și eu”. Aceasta are de-a face cu profunzimile psihologice la care a ajuns Eve și se întreabă dacă de aceea serialul a atins un punct sensibil, în special în rândul femeilor. Eve se schimbă și cu cât mergi mai adânc, cu atât mai profundă poate fi semnificația”.

Cine se alătură echipei în Sezonul 3?

Pe lângă Sandra Oh (Eve Polastri), Jodie Comer (Villanelle) și Fiona Shaw (Carolyn Martens), în sezonul trei se vor alătura serialului Obsesia Evei, o mulțime de personaje noi, inclusiv fețe cunoscute din Harry Potter și Urzeala tronurilor.

Potrivit Entertainment Weekly, se pare că Gemma Whelan, care a interpretat-o pe Yara Greyjoy în Urzeala tronurilor, se va alătura distribuției și, de asemenea, Predrag Bjelac, care l-a jucat pe Igor Karkaroff în Harry Potter și Pocalul de foc.

Alte nume adăugate listei personajelor din acest sezon îi includ pe: Dame Harriet Walter pe care o știm din Succesiunea, Danny Sapani din The Crown și Steve Pemberton (Inside No. 9), Raj Bajaj (Doctor Who) și Turlough Convery (Ready Player One). Excelent!

Vor deveni Villanelle și Eve duo-ul Bonnie & Clyde pe care toți ni-l dorim?

În pofida întorsăturii de situație șocante în care Villanelle a împușcat-o pe Eve la finalul sezonului doi, mulți fani încă speră la o reuniune a perechii și ca duo-ul să continue să fie fugare.

Emerald Fennell, producătoarea celui de-al doilea sezon, ne-a tachinat în legătură cu perechea, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, comentând: “Ca scriitor și ca persoană obsedată de serial în general, și de Jodie și Sandra și chimia lor fantastică, desigur că ne dorim cu toții să formeze un fel de Bonnie și Clyde, sau Natural Born Killers și să se dezlănțuie purtând haute-couture.”

„Ceea ce distruge farmecul pentru Eve, pentru amândouă, de fapt, este că devine realitate”, a adăugat ea, înainte de a explica de ce – în ciuda chimiei foarte puternice dintre ele – în cele din urmă n-ar funcționa ca pereche. „Una dintre ele este psihopată, iar cealaltă nu. Psihologic vorbind, nu poți să eviți faptul că sunt creaturi diferite fundamental, la nivel chimic. Rămâne de văzut în ce măsură Villanelle a fost schimbată de Eve.”

Articol apărut în Cosmopolitan