Priyanka Chopra și-a schimbat stilul în acest weekend și și-a arătat, în același timp, dragostea pentru Dracula.

Priyanka Chopra, Nick Jonas
Priyanka Chopra, Nick Jonas

Chopra a fost fotografiată la Milano cu soțul Nick Jonas, purtând o rochie Moschino x Universal cu dungi, cu un imprimeu Dracula în partea din față. Rochia-cămașă super-scurtă i se potrivește perfect vedetei, iar Chopra a asortat-o cu cizme negre și o poșetă cu imprimeu de crocodil.

Fanii designului memorabil pot, încă, achiziționa rochia lui Chopra cu imprimeu Dracula, precum și alte piese Moschino x Universal, întrucât întreaga colecție este imens de drăguță. Pentru că Halloween-ul este pe viață, nu doar pe 31 octombrie, nu?

Chopra a reflectat recent asupra carierei sale, care a luat avânt atunci când a devenit Miss World în noiembrie 2000. Chopra și-a amintit de eveniment pe Instagram: Miss World la 18 ani! Sfârșitul mileniului … anul 2000! Parcă numai ieri am trăit acest vis. Acum, aproape 20 de ani mai târziu, entuziasmul meu pentru schimbarea status quo-ului este la fel de puternic și în jurul acestei idei se învârte tot ceea ce fac. Cred cu adevărat că fetele au puterea să aducă schimbări dacă primesc oportunitățile pe care le merită. #dreambig”.

S-a raportat recent că Chopra este în negocieri pentru a se alătura distribuției The Matrix 4, alături de Keanu Reeves, care va reveni în rolul lui Neo.

Articol apărut în Harper’s BAZAAR