Jennifer Lopez a vorbit despre faptul că a fost omisă de la Oscarurile din acest an, în timpul unei discuții cu Oprah Winfrey, recunoscând că s-a simțit dezamăgită că nu a fost nominalizată.

Mandatory Credit: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP/Shutterstock (10571036p)
Jennifer Lopez, Oprah Winfrey. Jennifer Lopez, left, and Oprah Winfrey participate in "Oprah's 2020 Vision" tour at the Forum, in Inglewood, Calif
Oprah's 2020 Vision Tour - LA, Inglewood, USA - 29 Feb 2020
Photo by Richard Shotwell/Invision/AP/Shutterstock – Jennifer Lopez, Oprah Winfrey.

Mulți se așteptau ca vedetei din Hustlers: Striptease pe Wall Street (Hustlers) să i se strige numele în timpul nominalizărilor la Oscar din acest an, pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, însă Lopez a lipsit de pe listă. Kathy Bates (Richard Jewell), Laura Dern (Marriage Story), Scarlett Johansson (Jojo Rabbit), Florence Pugh (Little Women) și Margot Robbie (Bombshell) au intrat, în schimb, în competiție, premiul fiindu-i decernat, în cele din urmă, lui Dern.

„Am fost un pic tristă pentru că s-a vorbit foarte mult despre asta. Erau atât de multe articole. Am primit atât de multe semnale pozitive – mai multe ca niciodată în cariera mea – și au fost o mulțime de: „Va fi nominalizată la un Oscar. Se va întâmpla; dacă nu, e nebunie curată.” Citesc toate articolele astea și mă gândesc: „Dumnezeule, chiar s-ar putea întâmpla?” Și apoi nu s-a întâmplat și mi-am spus: „Ouch!” A fost o mică decepție”, a mărturisit ea.

În interviul de sâmbătă din emisiunea lui Winfrey, Lopez a recunoscut că a simțit că și-a dezamăgit prietenii apropiați și colegii.

„Cea mai mare parte a echipei mele a fost alături de mine de ani buni – 20, 25 de ani – și cred că au avut multe speranțe în acest sens și și-au dorit și ei să fiu nominalizată. Așa că am simțit că i-am dezamăgit pe toți întrucâtva”, a spus ea.

În ciuda rezultatelor dezamăgitoare de la Oscar, Lopez a obținut nominalizări la Globurile de Aur, SAG și Premiile Indie Spirit pentru rolul Ramona din Hustlers și pare să fi trecut peste refuzul Academiei de a-i recunoaște meritele.

„Îți dai seama că dorești să primești recunoasterea oamenilor pentru meritele tale. Vrei să ți se spună că ai făcut o treabă bună, dar apoi mi-am dat seama: „Nu, nu ai nevoie de asta. Faci meseria asta pentru că o iubești ”, a spus ea. “Nu am nevoie ca acest premiu să-mi spună că sunt valoroasă.”

Articol apărut în Variety.