Beatrice, buldogul francez, cunoscută mai ales pentru că a jucat-o pe Stella în serialul de succes de la HBO, O familie modernă (Modern Family), a murit la doar câteva zile după ce a filmat episodul final al serialului.

Cățelușa a murit săptămâna trecută din cauze necunoscute. Avea aproximativ 10 ani, a relatat The Blast.

În cadrul serialului, Stella a fost iubitul animal de companie al personajului lui Ed O´Neill, patriarhul familiei Jay Pritchett. Jesse Tyler Ferguson, care îl interpretează pe Mitchell Pritchett în serial, a onorat-o pe twitter:

Stăpânii câinelui, Guin și Steve Solomon, de la Good Dog Animals, au declarat pentru blogul Bodie on the Road că O´Neill era „topit după Beatrice”.

“O trata pe Beatrice cu bunătățuri ca floricele de porumb și avea mereu grijă de ea”, a povestit Guin Solomon. “Filmam scene în curtea din spate, lângă piscină, iar în pauze spunea: „Vă rog să aduceți o umbrelă pentru Beatrice, stă în soare!”

Beatrice a fost, de fapt, al doilea câine care a înfățișat-o pe Stella. O cățelușă pe nume Brigitte a jucat-o pe Stella în sezoanele doi și trei, iar Beatrice a preluat rolul la începutul celui de-al patrulea sezon, a relatat TMZ în 2012.

Printre alte roluri ale lui Beatrice se numără Workaholics, Crazy Ex-Girlfriend și The Kominsky Method. De asemenea, a apărut în reclame pentru Dunkin’, Chase Bank, Del Monte și Hot Wheels.

Sezonul 11 din O familie modernă, este disponibil la HBO GO.

Articol apărut în Huffpost