Cum majoritatea lumii practică conștiincioasă auto-carantina, nu ne mirăm că plictiseala îi paște pe mulți, inclusiv pe actorul Tom Holland, care-l interpretează pe Omul Păianjen (Spider-Man) în Universul Cinematic Marvel.

Holland și-a testat abilitățile de „Păienjenel” prin lansarea unei noi provocări virale, punându-i pe oameni să se îmbrace cu un tricou, în timp ce stau în echilibru în mâini. Cu alte cuvinte, ne face să salivăm.

Actorul britanic în vârstă de 23 de ani, a intrat miercuri pe Instagram Stories, arătându-și fizicul de Spider-Man… ceea ce a atras atenția fanilor.

De asemenea, Holland i-a provocat pe co-starul din Omul Păianjen: Departe de casă (Spider-Man: Far From Home), Jake Gyllenhaal, pe Ryan Reynolds și pe cel mai bun prieten, Harrison Osterfield, cunoscut din Catch-22, să execute cascadoria mai bine decât el.

Jake Gyllenhaal, actorul de 39 de ani, s-a filmat îmbrăcând un tricou mai repede decât Holland. Apoi a nominalizat-o pe sora sa, Maggie Gyllenhaal, împreună cu Hugh Jackman și rapperul 50 Cent.

Cu toate acestea, cea mai bună reacție dintre toate a venit din partea lui Reynolds, care a părut neamuzat de cascadoria lui Holland.

În răspunsul său pe Instagram către Holland, actorul din Deadpool a făcut ochii mari, confuz, în aparatul de filmat, câteva secunde incomode. Apoi se uită în mod comic în jur, în timp ce se luptă să găsească ceva de spus. După care, Reynolds clatină ușor din cap înainte de a mormăi un simplu: „Nu”.

Articol apărut în Good Morning America