Dwayne „The Rock” Johnson: Carantina are „un efect pozitiv” asupra căsătoriei sale

Vedeta din Jumanji, care a organizat, din martie, o secțiune de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram, „în ideea de a vă amuza și de a ține legătura”, și-a încurajat fanii să-l întrebe despre cariera sa, programul de fitness și familie. Sâmbătă, Johnson a abordat subiectul relații, a vorbit în special despre impactul pe care statul acasă din cauza pandemiei de coronavirus, l-a avut asupra căsătoriei sale cu Lauren Hashian, cu care are două fiice – Jasmine Lia, de 3 ani și Tiana Gia, de 2 ani.

Lauren Hashian, Dwayne Johnson

„Bună întrebare! Efectul pe care îl are carantina asupra căsătoriei mele”, a scris Johnson pe Instagram. „…ne-am dat seama destul de repede cât de important este să fim ultra-atenți, grijulii și empatici unul cu celălalt. Să fim încă și mai buni ascultători. Încă și mai buni comunicatori.”

„Să recunoaștem că în această perioadă nu funcționăm la capacitatea maximă a creierului și a [inteligenței emoționale] așa cum facem de obicei”, a recunoscut el. „Devii tăios, îți sare țandăra repede și una-două țipați unul la celălalt…”

„Acum este momentul să faceți tot posibilul să comunicați și să vă exprimați sentimentele cât de bine puteți”, ne sfătuiește Johnson. „…rămâneți sănătoși și în siguranță.” (Yahoo! Entertainment)

Melissa McCarthy are vise comic de plictisitoare despre carantina cu Mark Wahlberg

Uite ce e, am fi dispuși să pariem că Mark Wahlberg s-a strecurat în visele multor, multor femei. Dar ceva ne spune că majoritatea acelor vise sunt, fără îndoială, mai interesante decât visul pe care Melissa McCarthy l-a avut despre Mark Wahlberg aseară. Amuzanta actriță și soțul ei la fel de amuzant, Ben Falcone, au postat un videoclip în care detaliau ce făceau McCarthy și Wahlberg în viziunea ei indusă de somn – și, acum, cerem oficial să stăm în carantină acasă la ei.

Videoclipul începe cu Falcone care o filmează pe McCarthy. “Deci, povestește-mi, din nou, visul” îi cere soției. De aici devine interesant. Sau, mai degrabă, atât de neinteresant încât nu ne putem abține să nu-i iubim pe cei doi încă și mai mult. „Ei bine, eram aici. Tu erai tu și eu eram eu și eram în carantină aici. Dar Mark Wahlberg locuia cu noi și, în vis, părea că a locuit dintotdeauna cu noi. Nu era nimic ciudat – nu era ca și cum am fi fost într-un ménage à trois sau ceva oripilant”, a povestit McCarthy.

Când Falcone răsuflă ușurat că visul a fost platonic, deoarece n-are nevoie de așa o concurență, McCarthy îl linștește: „O, nu! Adică, arăta grozav, dar nu m-a făcut să exclam: Hei, Mark Wahlberg! Ci mai curând: „Hei, Mark. Vrei un sandviș cu șuncă și brânză?” Și el îmi răspundea mereu: „Nu, vreau unul cu piept de pui”.

„Vrea unul cu piept de pui!” Să mori de râs și alta nu! Deci, ce altceva mai înseamnă să fii în carantină cu Wahlberg? „Unul dintre copii vrea să meargă la baie, iar eu îi zic: „Ah, Mark Wahlberg este înăuntru”, a spus McCarthy.

Și dacă întreaga conversație nu ar fi fost îndeajuns ca să ne binedispună, Falcone și McCarthy au ridicat ștacheta. Dându-și seama că era ora 12:52, McCarthy a suspinat: „Am întârziat”. La ce? Te-ai putea întreba. În acel moment, Falcone o interpelează pe Alexa, iar hitul din 1991, „Good Vibrations”, începe să se audă prin difuzoare.

După cum bine vă amintiți, mica bijuterie muzicală a fost cântată de nimeni altul decât Wahlberg, pe vremea când făcea parte din Marky Mark and the Funky Bunch. “Mulțumim, Mark Wahlberg!” strigă cuplul spre camera de filmat, în timp ce dansează pe ritmurile Marky Mark.

Am menționat și că cei doi beau Guinness? Ei da, așa se stă în carantină! (SheKnows)

Arnold Schwarzenegger poartă o mască inspirată de Terminator, în timp ce se plimbă cu bicicleta

Arnold Schwarzenegger are un mesaj simplu pentru o lume care se confruntă cu vremuri fără precedent: “We’ll be back” („Ne vom întoarce”). Și transmite acest mesaj à la Terminator printr-o mască pe care o poartă responsabil, în conformitate cu regulile de distanțare socială.

Arnold Schwarzenegger - Photo credit: BACKGRID
Arnold Schwarzenegger – Photo credit: BACKGRID

Schwarzenegger a luat măsurile de siguranță publică în serios, în timp ce se afla într-o plimbare recentă cu bicicleta, purtând o mască neagră, decorată cu cuvintele „We’ll Be Back”, scrise cu caractere tip Terminator, albe. A fost reperat purtând masca pe 17 aprilie, în Brentwood, California. (Men’s Health)