Ansel Elgort postează o fotografie nud pe Instagram, pentru o cauză bună

Starul din Divergent, Ansel Elgort, a dovedit, cu cea mai recentă postare pe Instagram, că nu se dă în lături de la nimic pentru o cauză bună. Marți, 21 aprilie, actorul din Baby Driver a intrat pe Instagram pentru a posta o fotografie deosebit de riscantă, cu el sub duș.

Ansel Elgort
Ansel Elgort

Alături de instantaneul alb-negru, el a scris: „Doar pentru fani LINK IN BIO”, păcălindu-i pe follower-ii care au sperat că ar putea vedea câteva poze similare dacă vor da click pe adresa URL. Previzibil, însă, linkul nu duce spre o galerie de nuduri, ci către o pagină GoFundMe creată de Jeffrey Wright, Bernard din Westworld. Wright împreună cu președintele municipalității Brooklyn, Eric Adams, încearcă să strângă 1 milion de dolari și să ofere ajutor prin restaurantele Brooklyn for Life! din SUA. Odată banii strânși, unitățile asociate plătite vor livra 75-100 de mese pe zi lucrătorilor esențiali ai orașului, pe fondul pandemiei de coronavirus. În momentul publicării, campania a strâns aproape 205.000 de dolari de la 2.000 de donatori.

Elgort a colaborat cu Wright la The Glodfinch: Iluzia libertății (The Goldfinch), adaptarea pentru marele ecran a romanului din 2013, cu același nume, al lui Donna Tartt. De asemenea, a apărut și în filme precum Sub aceeași stea (The Fault in Our Stars), Orașe de hârtie (Paper Towns) și Clubul miliardarilor (Billionaire Boys Club). (Digital Spy)

Fără cusături, fără tăieturi: un actor ne învață, în 45 de secunde, cum să facem o mască

Cum măștile atât de necesare în perioada actuală, sunt greu de găsit, a apărut o întreagă industrie dedicată fabricării și vânzării acestui echipament de protecție, încurajat acum de guvern și de multe municipalități pe fondul pandemiei de coronavirus.

Există, de asemenea, o mulțime de instrucțiuni pentru a face măști, care implică puțin efort. Dar cea mai simplă opțiune dintre toate se află, deja, într-unul din sertarele șifonierului. Într-un videoclip postat luni pe Twitter, actorul indian Ronit Roy a demonstrat cum poți să transformi un tricou într-o mască de față, fără tăieturi, fără cusături (HuffPost)

Iată de ce Bruce Willis este în carantină cu fosta – Demi Moore, în loc de actuala soție

Scout Willis, în vârstă de 28 de ani, fiica vedetelor Bruce Willis și Demi Moore, are un răspuns la întrebarea de ce tatăl ei este în carantină cu mama și nu cu mama ei vitregă, Emma Heming.

“Mama mea vitregă ar fi trebuit să vină și ea aici cu surorile mele mai mici”, a explicat Scout într-un episod al podcastului Dopey. „[Dar] sora mea mai mică … [careia nu] i s-a explicat niciodată despre nenorocitele de ace hipodermice … a găsit [ace într-un parc și] a încercat să înfigă unul în pantof și, astfel, l-a înfipt în laba piciorului. Deci, mama mea vitregă a trebuit să rămână în L.A. să aștepte rezultatele de la doctor. Tatăl meu a venit aici devreme și apoi călătoriile s-au dus naibii și mama mea vitregă a rămas în L.A. cu surorile mele mai mici.”

Bruce s-a căsătorit cu Emma în 2009. Ei au două fetițe împreună: Mabel în vârstă de 8 ani și Evelyn, de 5 ani. El și Demi, soția sa din 1988 până în 1998, sunt părinții lui Scout, Tallulah (26 de ani) și Rumer (31 de ani).

Starul din Die Hard este în izolare în casa lui Demi din Idaho, unde se află de cel puțin din 7 aprilie, când Demi a postat o fotografie cu toți, purtând pijamale din același material. (Yahoo! Entertainment)

View this post on Instagram

Family bonding 💚

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on