Umorul este cel mai bun medicament într-o situație de criză. Nu uitați să zâmbiți! Mâine poate fi mai rău. 🙂

Brad Pitt nu este doar un actor câștigător de Oscar, ci este și cel mai sexy expert medical din lume. Starul din A fost odată… la Hollywood (Once Upon a Time… in Hollywood) a deschis cel de-al doilea episod al Saturday Night Live At Home, interpretându-l pe directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase al SUA, Dr. Anthony Fauci, care s-a afirmat drept cea mai de încredere minte științifică din America, în timpul pandemiei de coronavirus. Apariția top-secretă a îndeplinit dorința adevăratului doctor Fauci, care a spus la CNN, la începutul acestei luni, că Pitt ar fi prima sa alegere să-l joace la SNL.

Cu o perucă cenușie și adoptând accentul de Brooklyn al lui Fauci, Pitt a mulțumit mai întâi „tuturor femeilor în vârstă din America, care mi-au trimis mesaje de încurajare, de susținere și uneori explicite, pe e-mail”. După care s-a referit la „dezinformarea” din jurul COVID-19, care îi ține pe o mare parte din locuitori în casă. O parte din această dezinformare vine de la președintele țării, care – așa cum a remarcat diplomatic Fauci al lui Pitt – „și-a luat unele libertăți în legătură cu recomandările noastre.”

În acest sens, Fauci/Pitt a continuat să traducă unele dintre cele mai recente idei medicale ale lui Trump, cum a fost momentul în care a sugerat că companiile medicale vor avea un vaccin „relativ curând”. „Relativ curând” este o frază interesantă, a spus Pitt. „Relativ la întreaga istorie a Pământului? Sigur, virusul va veni foarte repede. Dar, dacă ar fi să-i spui unui prieten: ”trec pe la tine relativ curând și apoi apari un an și jumătate mai târziu, prietenul tău ar putea fi relativ enervat.” Cât despre speranța lui Trump că virusul ar dispărea printr-un miracol? “Miracolele nu ar trebui să fie planul A. Chiar și Sully a încercat să aterizeze pe aeroport mai întâi.” Cum rămâne cu preponderența acestor „frumoase” teste pentru coronavirus? „Nu știu dacă aș descrie testul ca fiind „frumos ”, doar dacă ideea dvs. de frumusețe este un bețișor de ureche care să-ți gâdile creierul.”

Deși adevăratul Fauci s-a abținut, în mare, să discute comentariile lui Trump, criticate de toată lumea, despre utilizarea dezinfectanților și a luminii solare pentru a trata coronavirusul, versiunea lui Pitt n-a simțit nevoia să se abțină. „Știu că n-ar trebui să-mi ating fața, dar…” a spus după ce a vizionat clipul acelei conferințe de presă, adăugând că propria concediere ar putea fi iminentă. „Până atunci, voi fi acolo pentru a prezenta fapte pentru cine ascultă. Și dacă aud lucruri de genul: „Virusul poate fi eradicat dacă toată lumea participa la provocarea Tide Pod”, voi fi acolo pentru a spune: „Vă rog, nu!” ”Înainte de a ieși din emisie, Pitt a devenit serios pentru o clipă, adresându-se direct persoanei pe care o interpreta: „Vă mulțumim pentru calmul și claritatea dvs. în aceste vremuri groaznice. Mulțumesc personalului medical, ambulanțierilor și familiilor lor pentru faptul că sunt în prima linie. ” (Yahoo! Entertainment)

Ați zâmbit? Povestiți-mi despre zâmbetul vostru în comentariile de mai jos. 🙂