Ne identificăm cu Meryl Streep, care dă pe gât un martini, îmbrăcată în halat

De-a lungul anilor, Meryl Streep ne-a oferit atât de multe. Filme câștigătoare de Oscar, țipete care-ți fac sângele să-ți înghețe în vine și, desigur, un gif de încurajare, care va fi acolo pentru fiecare moment adecvat pe Twitter. Săptămâna aceasta, actrița continuă faptele bune cu un nou videoclip pentru „Take Me To The World: Petrecerea pentru aniversarea vârstei de 90 de ani, a lui Stephen Sondheim”.

Evenimentul, care a strâns bani pentru organizația  Artists Striving To End Poverty (Artiști care se străduiesc să pună capăt sărăciei), o înfățișează pe Streep, care se alătură lui Christine Baranski și Audra McDonald pentru a interpreta „Ladies Who Lunch” al Companiei Sondheim.

Toate cele trei actrițe au participat în halatele de baie, pregătite cu cocktail-uri pentru versul „Beau pentru asta” al melodiei. Streep a optat pentru un mereu elegant martini, cu o felie de lămâie, pe care l-a preparat, după care l-a dat pe gât. (In Style)

Blake Lively ne arată coafura de carantină a soțului, Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a încercat o nouă coafură în timp ce este izolat acasă, cu familia. În conformitate cu tradiția lor dintotdeauna, de a se lua la mișto unul pe celălalt, Blake Lively a postat o fotografie cu soțul ei purtându-și părul prins într-o coadă de cal foarte, foarte micuță.

Ryan Reynolds

„Vă provoc să vă ștergeți din memorie asta, de-a pururi, de fiecare dată când îl vedeți”, a glumit actrița, în vârstă de 32 de ani, ca explicație pentru instantaneul de pe Instagram Story.

Desigur, n-a fost decât o chestiune de timp până când Reynolds, în vârstă de 43 de ani, i-a răspuns. Re-postând mesajul soției sale, vedeta din Deadpool a glumit că actrița, cu care are trei copii, nu pare să aibă probleme cu felul în care arată el. “În mod clar, nu așa funcționează contracepția…” i-a întors-o el. (People)

Interpretarea SNL a lui Brad Pitt primește aprobarea doctorului Fauci

Brad Pitt a primit câteva dintre cele mai bune recenzii ale carierei sale pentru prestația sa surpriză ca Dr. Anthony Fauci, weekendul trecut, la Saturday Night Live at Home. Acum, el a primit laude chiar de la persoana care contează cel mai mult: Fauci însuși.

În timpul unei apariții recente la emisiunea de știri Un Nuevo Dia a postului Telemundo, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase – și cea mai importantă voce științifică din America în timpul pandemiei de coronavirus – i-a transmis lui Pitt un entuziast Bravo!

„Cred că s-a descurcat grozav”, a spus Fauci, care l-a nominalizat pe starul din  A fost odată… la Hollywood (Once Upon a Time… in Hollywood) pentru rol. „Vreau să zic, sunt un mare fan al lui Brad Pitt și acesta este motivul pentru care atunci când am fost întrebat cine aș vrea să mă interpreteze, am răspuns Brad Pitt. Este unul dintre actorii mei preferați. Cred că a făcut o treabă grozavă.” (Yahoo! Entertainment)