Scarlett Johansson, Florence Pugh, Margot Robbie și alte actrițe cunoscute participă la o păruială virtuală epică

Mâna dreaptă a lui Quentin Tarantino, maestrul cascador – Zoë Bell, dă startul la „Boss Bitch Fight Challenge”, un montaj cu actrițe cunoscute de la Hollywood, care se bat de le iese untul.

Carantina a scos la lumină, pe rețelele de socializare, latura sălbatică a unor celebrități, de la petrecerea aniversară al lui Stephen Sondheim, de weekendul trecut, până la criza de nervi în slow motion a lui Naomi Watts pe Instagram și, desigur, compilația „Imagine” care va trăi veșnic în infamie. Cea mai recentă senzație virală de pe internet este „Boss Bitch Fight Challenge”, o compilație epică cu actrițele noastre preferate de la Hollywood, care-și tăbăcesc fundul și mușcă din izolare, într-un montaj inteligent editat, de cascadorii auto-realizate.

Inițiată de mâna dreaptă a lui Quentin Tarantino în materie de cascadorii, Zoë Bell, videoclipul ni le prezintă pe Scarlett Johansson, Florence Pugh, Margot Robbie, Drew Barrymore, Rosie Perez, Juliette Lewis, Cameron Diaz, Rosario Dawson, Lucy Lawless, Halle Berry, Zoe Saldana, Thandie Newton și multe altele înfruntându-se într-o secvență de luptă nebună și foarte bine editată. Chiar și Julia Butters, micuța în vârstă de 11 ani, din A fost odată la… Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) participă, la fel ca Daryl Hannah, care și-a reluat rolul legendar din Kill Bill. Videoclipul este o replică la montajul de luna trecută, realizat din carantină de cascadori, care se bat de le sună apa în cap. Pentru fanii Marvel, videoclipul ar trebui să vă țină în priză până ce Black Widow, care sigur va prezenta o mulțime de cascadorii cu vedetele Scarlett Johansson și Florence Pugh, va avea premiera în cinematografe pe 6 noiembrie. (IndieWire)

Elle Fanning devine extrem de creativă în carantină

Dacă ați crezut că izolarea înseamna că buzele roșii sunt un detaliu neînsemnat, ia mai gândiți-vă! În lumea lui Elle Fanning, timpul petrecut acasă este doar o oportunitate de ridica machiajul clasic la un nou nivel. Fanning ne oferă pe Instagram, un strop de roșu aprins, aplicat pe buze și pe pleoape deopotrivă.

„Cum devin creativă”, a explicat Fanning postarea. Alături de buzele rujate neglijent, în afara conturului, un ochi de pisică grafic, trasat cu același ruj a asigurat că momentul este atât monocromatic, cât și jucăuș, un sentiment întărit de mimica lui Fanning din fotografie. Părul prins la ceafă a transferat accentul pe fața lui Fanning, deși rădăcinile ei vizibile au scos în evidență un aspect cu care ne putem identifica, mai ales în această perioadă. Înfățișarea ei este dovada cea mai bună că regulile de aplicare a machiajului sunt inexistente – și acum este momentul ideal pentru o gândire neliniară și plină de culoare. Lăsați-vă tenul să vă fie paleta – puteți ieși din carantină cu o nouă semnătură estetică. (Vogue)