Brian May ne-a aplicat un duș rece în legătură cu o continuare a filmului biografic Queen, caștigător de Oscar – Bohemian Rhapsody, spunând că nu crede că vom avea un alt film în viitorul apropiat.

Chitaristul în vârstă de 72 de ani a spus că o posibilă urmare s-ar concentra probabil pe ultimii ani din viața solistului Freddie Mercury, ceea ce nu ar fi „un lucru înălțător”.

Gwilym Lee as Brian May and Rami Malek as Freddie Mercury in 'Bohemian Rhapsody'. (Credit: Fox)
Gwilym Lee – Brian May și Rami Malek – Freddie Mercury în ‘Bohemian Rhapsody’. (Credit: Fox)

Rami Malek a câștigat un Oscar pentru interpretarea lui Mercury în filmul din 2018, care a fost, de asemenea, un succes de box office. Dar acum May a afirmat, într-un interviu pentru Rolling Stone, că o continuare a lui Bohemian Rhapsody este puțin probabilă.

El a spus: „Să nu credeți că nu ne-am gândit la asta. Am discutat. Dar practic credem că nu, în acest moment. Lucrurile s-ar putea schimba, îmi închipui, dar cred că ar fi dificil.”

May a spus că perspectiva urmăririi luptei lui Mercury cu SIDA și dispariția treptată din viața publică pentru a face față bolii, nu-i un subiect atractiv pentru un film.

„Nu cred că ar fi un lucru înălțător”, a adăugat el. “Nu spun că este imposibil pentru că este o poveste grozavă acolo, dar nu simțim că aceasta este povestea pe care vrem să o spunem în acest moment.”

Speculațiile despre o continuare a filmului Bohemian Rhapsody au atins cote înalte de când primul film a avut un succes atât de mare – atât în cinematografe, cât și acasă, pe micile ecrane – dar May nu este convins. El a spus: „Nu prea credem că există un alt film acolo. Pe scurt, cam așa stau lucrurile. Cred că ar trebui să ne concentrăm în alte direcții.”