Reese Witherspoon, Laura Dern (DIA DIPASUPIL/GETTY IMAGES)
Reese Witherspoon, Laura Dern (DIA DIPASUPIL/GETTY IMAGES)

Deocamdata nu există o intrigă sau un scenariu pentru sezonul al treilea al serialului Marile minciuni nevinovate (Big Little Lies), dar există o nouă distribuție. Adică, dacă Reese Witherspoon și Laura Dern au vreun cuvânt de spus în această privință. Luni seara, co-starurile din Marile minciuni nevinovate și Sălbăticie (Wild) s-au întâlnit pe Instagram Live pentru a discuta despre ce ar putea să rezerve viitorul pentru Madeline Mackenzie și Renata Klein, oferind, în același timp, câteva nume pe care le-ar dori incluse în drama de la Monterey, inclusiv Jennifer Lopez și Ice Cube.

Mai curând ne-am fi gândit la Mindy Kaling sau Scarlett Johansson sau cineva cu care cele două au lucrat recent (poate chiar noua prietenă a lui Witherspoon, Beyoncé), dar de ce să nu-ți lași imaginația să zburde? Așa cum spunea Witherspoon: „Adică sper întotdeauna să apară J.Lo., doar pentru că mi-ar plăcea un pic de J.Lo.” Și nouă la fel. Cât despre sugestia ei de a-l distribui pe Ice Cube, Dern a fost imediat de acord: “Mai întrebi? Evident! Fără nici o ezitare! E un actor atât de bun.”

Deși atât Lopez, cât și Ice Cube și-au început cariera în lumea muzicii, au de asemenea, multă experiență atât în filme, cât și în televiziune. Cel mai recent Lopez a jucat-o pe Romona în filmul Hustlers: Striptease pe Wall Street, o interpretare care, după mulți, ar fi meritat un Oscar (deși în cele din urmă a fost ocolită la nominalizări). Și, desigur, nu putem uita de câteva din filmele noastre preferate din filmiografia lui J.Lo, precum Soacra mea e o scorpie (Monster-in-Law) cu Jane Fonda și Eu cu cine mă mărit? (The Wedding Planner) cu Matthew McConaughey.

Pe de altă parte, Ice Cube și-a făcut debutul în actorie în Băieții din cariter (Boyz n the Hood) în 1991, înainte de a juca rolul lui Calvin Palmer, Jr. în franciza Barbershop, precum și în 21 Jump Street și 22 Jump Street cu Jonah Hill și Channing Tatum. De asemenea, el a scris mai multe scenarii… în caz că Liane Moriarity și echipa Big Little Lies ar avea nevoie de ajutor la scenariu.

Witherspoon și Dern au recunoscut că în prezent nu e nimic schițat pentru un al treilea sezon și nici măcar nu sunt sigure că va exista un alt sezon (ceva ce Casey Bloys, director de programe la HBO, părea să confirme în iulie 2019). „Vrem să-l facem, deocamdată doar așteptăm”, a spus Witherspoon. „Încercăm, dragilor. Încercăm să găsim povestea potrivită – și cum să continuăm după acel final în coadă de pește.”

Ținem pumnii strânși ca obligativitatea de a sta acasă și, în consecință, pauza de la alergătura de zi cu zi, va oferi echipei Big Little Lies oportunitatea perfectă de a înlătura orice obstacole ar sta în calea scenariului de la care să aflăm ce s-a întâmplat cu Monterey Five. Și că J.Lo și Ice Cube ar fi dispuși să-și facă loc în program pentru o vizită pe coasta nu-tocmai-liniștită a Californiei.

Articol apărut în PureWow