Premiera filmului Nu e vreme de murit (No Time to Die) a fost amânată. Nici măcar 007 nu ar fi putut face ceva în privința asta. Deși cântecul de lebădă al lui Daniel Craig, cel mai cunoscut agent secret MI6, a fost amânat până în octombrie 2021, avem deja o mulțime de informații despre Bond 25 – iar cea mai mare parte nu este top-secret, stați liniștiti.

Pregătiți-vă să fiți scuturați (nu în shaker) și, sincer, poate puțin amestecați. Iată tot ce trebuie să știți despre Nu e vreme de murit:

Noua imagine lansată pune lumina reflectoarelor pe Q

Q (Ben Whishaw) a revenit pentru a treia oară. Copilul precoce al MI6 pare foarte îngrijorat în imaginea recent lansată pe contul oficial de Twitter al lui 007, cont care este departe de a fi Doar pentru ochii tăi (For Your Eyes Only). Puteți s-o retweet-ați oricând.

Nu e vreme de murit te va face să plângi, potrivit lui Lea Seydoux

Nu e vreme să… plângi? Nu vă bazați pe asta. Lea Seydoux a declarat pentru Daily Mail că vor curge, cu siguranță, lacrimi de crocodil pentru cântecul de lebădă al lui Daniel Craig ca 007.

“Este multă emoție în acest Bond”, a spus Seydoux, care o interpretează pe Madeline Swann pentru a doua oară. “Este foarte emoționant. Pariez că veți plânge. Când l-am văzut, am plâns, ceea ce este ciudat pentru că fac parte din distribuție.”

Data lansării

Din cauza temerilor cauzate de epidemia de coronavirus, data premierei filmului Nu e vreme de murit a fost amânată cu șapte luni. În loc de 2 aprilie 2020, cum speram inițial, la data articolului lansarea era pe 20 noiembrie 2020. După o nouă amânare, se pare că vom avea, în sfârșit, premiera pe 1 octombrie 2021.

Într-o declarație cu privire la întârziere, producătorii Michael G. Wilson și Barbara Broccoli au spus că amânarea a venit doar „după o examinare atentă și o evaluare minuțioasă a pieței cinematografice globale”

Cum ni s-a confirmat că durata filmului Nu e vreme de murit este de 163 de minute, avem suficient timp pentru a ne pregăti pentru ceea ce va fi cel mai lung film Bond.

Trailer-ul Nu e vreme de murit

Primul trailer a fost lansat în decembrie 2019 și îl puteți vedea aici.

Tema muzicală a Nu e vreme de murit

Billie Eilish interpretează tema filmului Nu e vreme de murit, care a fost lansată în februarie 2020 și pe care o puteți asculta aici.

Afișul Nu e vreme de murit

Pe 5 octombrie, pentru a marca ziua James Bond, contul oficial de Twitter al lui 007 a zguduit internetul cu prima lansare a posterului No Time to Die.

Daniel Craig, Nu e vreme de murit

Articol apărut în GamesRadar+