Două legende ale culturii pop și-au intersectat cărările în cel mai recent episod al serialului de succes Obsesia Evei (Killing Eve), când Elton John a devenit centrul atenției în timpul vizitei în Rusia a lui Villanelle (Jodie Comer) pentru a-și întâlni familia, pe care, mult timp, a crezut-o pierdută pentru totdeauna.

Aflăm că fratele ei vitreg, Bor’ka (Temirlan Blaev) este un super-fan al vedetei rock, disperat să participe la turneul lui mondial, iar, pe parcursul episodului, personajul lui Comer se îmbracă într-o scenă ca Elton John, în timp ce este în compania fratelui nou-descoperit.

Elton John a postat pe Instagram un cadru din serial, în care Jodie Comer poartă o perucă blondă și ochelari masivi și a scris: „#KillingEve este un serial atât de inovator și am fost încântat să fiu inclus în episodul din această săptămână.

“Cred că ochelarii ți se potrivesc @jodiemcomer!”

Actrița a fost în mod clar entuziasmată; a re-postat mesajul lui John pe Instagram Stories, adăugând: „N-am de gând să fac pe indiferenta, o să mă uit la asta ori de câte ori sunt tristă”.

Referințele la John au fost nenumărate pe tot parcursul episodului și chiar în titlu, numit Are you from Pinner? (Ești din Pinner?) – Bor’ka o întreabă pe Villanelle dacă provine din orașul natal al lui John, înainte să afle identitatea ei reală.

În plus, în timp ce Villanelle petrece prima seară în sânul familiei, izbucnesc cu toții, în jurul mesei de cină, într-o interpretare spontană a melodiei celebre a lui John – Crocodile Rock.

În cele din urmă, în finalul – literalmente – exploziv, îl vedem pe Bor’ka că face rost de bani pentru a cumpăra bilete la concertul lui Elton John, prin amabilitatea lui Villanelle, care se îndepărtează de casă ca o vijelie și probabil își lasă în urmă pentru totdeauna, ce-a mai rămas din familie.

Amy Johnson, Yahoo Celebrity UK