Peter Dinklage și Jason Momoa vor juca într-un nou film de acțiune și aventură, cu vampiri. Starurile din Urzeala tronurilor (Game of Thrones) au semnat pentru Good Bad & Undead, anunță Deadline.

Peter Dinklage, Jason Momoa
Peter Dinklage, Jason Momoa

Dinklage îl va interpreta pe Van Helsing, “ultimul dintr-un lung șir de vânători de vampiri. El încheie un parteneriat incomod cu un Vampir (Momoa) care a făcut jurământ să nu mai ucidă vreodată. Cei doi pun la cale o escrocherie, călătoresc împreună din oraș în oraș, unde Van Helsing se preface că-l învinge pe Vampir pentru bani. Dar când o recompensă masivă este pusă pe capul Vampirului, tot poporul din această lume periculoasă, plină de monștri și magie este pe urmele lor.” Proiectul este descris ca o „aventură amuzantă, cum ar fi Cursa de la miezul nopții (Midnight Run) într-o lume imaginată de Bram Stoker”.

Thriller-ul va fi regizat de Max Barbakow, care a făcut senzație la Sundance, cu Palm Springs.

În timp ce Dinklage, de patru ori laureat al premiilor Emmy, și starul din Aquaman, Momoa, au jucat amândoi în Urzeala tronurilor, duoul n-a avut niciodată o scenă împreună în cadrul serialului – Tyrion Lannister (Dinklage) era în Westeros, în timp ce Khal Drogo, interpretat de Momoa, era în Essos.

Dinklage a semnat recent un contract pentru Last Sons Of America. Alte proiecte includ: My Dinner with Hervé, Avengers: Infinity War și X-Men: Days of Future Past. Dinklage va produce Good Bad & Undead împreună cu David Ginsberg, prin Casa lor de producție Estuary Films.

Pe Momoa îl vom putea vedea în rolul lui Duncan Idaho în remake-ul Dune al regizorului Denis Villeneuve. El a terminat de curând filmul Sweet Girl pentru Netflix, și a apărut în blockbuster-ul Aquaman, care a devenit cel mai popular titlu DC din toate timpurile, în serialul See pentru Apple TV, precum și în Frontier pentru Netflix.