Warner Bros. a sperat să le ofere amatorilor de film o petrecere de „bun venit” sub forma blockbuster-ului lui Christopher Nolan Tenet,  care și-a păstrat data lansării în cinematografe fixată pentru jumătatea lunii iulie, chiar și când alte filme au fost amânate cu luni sau chiar cu ani. Acum, însă, și filmul lui Nolan și-a mutat data lansării. Studioul a anunțat că Tenet va avea premiera pe 31 iulie, două săptămâni mai târziu decât data inițial stabilită. [Filmul de succes din 2010 al lui Nolan,  Începutul (Inception), va fi re-lansat la a zecea aniversare, pe 17 iulie, în locul său.]

Tenet - Christopher Nolan
Tenet – Christopher Nolan

„Suntem deosebit de încântați, ca în vremurile acestea complexe și în schimbare rapidă, să aducem filmul Tenet al lui Christopher Nolan, un blockbuster de o scală și anvergură globală uriașă, în cinematografele din întreaga lume, pe 31 iulie “, a declarat într-un comunicat președintele Warner Bros. Pictures Group, Toby Emmerich. Rămâne de văzut dacă Tenet va onora data premierei de la 31 iulie, mai ales prin prisma recentei creșteri de cazuri de coronavirus din SUA (și România, spunem noi), pe fondul relaxării din întreaga țară.

De asemenea, Warner Bros. a anunțat că Wonder Woman 1984, care, inițial, își mutase data premierei pe 14 august, va fi lansat acum pe 2 octombrie. Aceste schimbări lasă versiunea live action a filmului Mulan (Disney)  – actualmente programată pentru lansare pe 24 iulie – să fie primul film important de studio,  care să-i atragă pe amatorii de cinema, din nou, în cinematografe. (Yahoo! Entertainment)