Vezi toate articolele despre Povestea slujitoarei, Sezonul 4

Povestea slujitoarei (The Handmaid’s Tale) sezonul 4 a difuzat primul trailer pentru distopia de succes de la HBO. Cu toate acestea, se pare că nu vom avea premiera prea curând.

Povestea slujitoarei

Când va fi lansat sezonul 4 din Povestea slujitoarei?

HBO a anunțat în recentul trailer că sezonul patru din Povestea slujitoarei va fi lansat abia în 2021. Totuși, nu s-a precizat o dată exactă. Inițial data lansării fusese anunțată pentru toamna anului 2020. Producătorul executiv Warren Littlefield declarase: „Vom începe filmările pe 2 martie și vom fi pe micile ecrane în toamnă.”

Citește și: Povestea slujitoarei: Data premierei Sezonului 4. Trailer nr. 2

Sezoanele anterioare ale serialului au fost lansate o dată pe an, începând cu 2017. De data aceasta, însă, se pare că lansarea din acest an nu va fi posibilă, întrucât producția a fost întreruptă după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Acest lucru a fost anunțat de vedeta serialului, Elisabeth Moss, pe Instagram, pe 16 martie:

Elisabeth Moss, Povestea slujitoarei (HBO)

„Am închis producția sezonului patru pentru sănătatea și siguranța distribuției și a celor din spatele camerelor de filmat și pentru a ne alătura întregii lumi în încercarea de a aplatiza curba.”

Citește și: Povestea slujitoarei Sezonul 4: Mai rebel ca niciodata

“Acest serial este viața mea, iar distribuția și echipa de filmare sunt familia mea. Nimic nu este mai important decât să ne asigurăm că ei și toți cei din jurul lor sunt în siguranță.”

“Sperăm să începem, din nou, producția, de îndată ce va fi posibil. Între timp, rămâneți în siguranță și sănătoși și aveți grijă de voi. Multă dragoste de la familia noastră către a voastră.”

Ce știm despre distribuția sezonului 4?

Încă nu ni s-a dat de știre, în mod oficial, cine se va întoarce pentru a patra serie din Povestea slujitoarei. Cu toate acestea, trailerul dezvăluie că majoritatea distribuției principale va reveni pentru următorul sezon. Este de așteptat ca Elisabeth Moss să revină în rolul June Osborne, Yvonne Strahovski ca Serena Joy și Ann Dowd ca aunt Lydia.

Alți potențiali membri ai distribuției care vor reveni îi includ pe O.T. Fagbenle – Luke, Alexis Bledel – Emily și Joseph Fiennes în rolul comandantului Waterford.

Din păcate, Rita (interpretată de Amanda Brugel) nu va apărea în sezonul 4. Actrița a confirmat vestea publicației Harper’s Bazaar.

Ce știm despre intriga sezonului 4?

Următorul sezon probabil va continua de la finalul plin de suspans al sezonului 3, în care June (Elisabeth Moss), rănită, a fost purtată într-o targă improvizată de colegele ei slujitoare.

Copiii au reușit să scape și să ajungă în Canada, așa că este posibil să vedem mai multe despre acest subiect în noul sezon.

De asemenea, Serena (Yvonne Strahovski) a fost arestată în episodul final, ceea ce va avea un impact asupra viitorului ei în sezonul 4.

Creatorul serialului Povestea slujitoarei, Bruce Miller a făcut aluzie la niște consecințe potențial severe pentru June, în sezonul viitor, într-un nou interviu pentru E! News.

El a spus: „Vă puteți imagina, dacă un copil care a ieșit din Gilead și a ajuns în Canada [a devenit] un incident internațional. Pentru Gilead, acești copii au fost răpiți din casele lor. Deci cred că vor reacționa cum ar reacționa orice altă țară, dar amplificat, pentru că trăim într-o lume în care copiii sunt foarte rari.”

De asemenea, trailerul pentru noul sezon pare să sugereze că June se pregătește de război.

Fay Watson, Express, 30 iunie 

Advertisement