Când vine vorba despre modul în care lucrurile se brodesc în culisele serialului tău preferat, în general este vorba despre o fostă colaborare. De exemplu Recrutul (The Rookie), care l-a primit pe Pete Davidson, starul din The King of Staten Island, ca invitat în serialul cu Nathan Fillion în rolul principal. Ceea ce la început părea o decizie ciudată de casting are, de fapt, sens dacă adăugați în ecuație The Suicide Squad 2.

Nathan Fillion s-a alăturat distribuției viitorului sequel al The Suicide Squad, într-un rol nespecificat (și super-secret). Pete Davidson apare și el în film, așa că Fillion și Davidson au ajuns să se cunoască. Îndeajuns de bine, se pare, ca sa urmeze un rol de invitat în Recrutul!

Nathan Fillion, Pete Davidson, Recrutul (AXN)
Nathan Fillion, Pete Davidson – Recrutul (AXN)

L-am văzut pe Pete Davidson interpretându-l pe fratele lui Nathan Fillion în episodul de săptămâna trecută al serialului Recrutul, de la AXN. Personajul lui Davidson este exact opusul lui John Nolan, jucat de Fillion. Aparent John nu avea idee că ar avea un frate vitreg. Nathan Fillion explică pentru ET Canada, modul în care Davidson a ajuns să aibă un rol de invitat în Recrutul:

“Am întâlnit o mulțime de oameni minunați, uimitori, super. Mi-am făcut niște prieteni noi, dintre care unul este Pete Davidson. S-a alăturat echipei Recrutul pentru a-l juca pe fratele meu. Fratele infractor, încurcă lume, care are întotdeauna probleme, versus fratele care este polițist. Acum se întâlnesc în sfârșit. Nici măcar nu știa că are un frate.”

Sună interesant, nu?! Pete Davidson și-a croit drum spre Recrutul printr-o prietenie care a înflorit pe platoul de filmare. A fost amuzant să-i vedem împreună pe cei doi frați. Cei cărora le este dor de situațiile comice din Castle, au avut ocazia de a experimenta ceva asemănător, săptămâna trecuta la AXN.

În ceea ce-l privește, lui Nathan Fillion îi place, în mod clar, să colaboreze din nou, cu co-starurile cu care i-a făcut plăcere să lucreze. Acum îl puteți adăuga pe listă și pe Pete Davidson! Pentru Fillion, vedetele invitate precum Davidson, sunt un vis devenit realitate. El și-a exprimat entuziasmul de a întâlni oameni talentați și de a-i avea ca invitați în Recrutul, spunând:

„Îmi place meseria mea. La nebunie. Cea mai proastă zi este o zi minunată. Să te implici într-un proiect și să întâlnești actori amuzanți, cărora le face plăcere ceea ce fac, care se bucură de meseria lor, care au un talent uimitor. Nu-ți vine să crezi cât de talentați sunt.  Îi întrebi: „Ați veni să faceți un episod din serial?” „Da, aș vrea”. „Serios? Minunat!” Așa mi-am imaginat că va fi această industrie: întâlnești oameni despre care crezi că sunt grozavi și lucrezi cu ei. Exact asta se întâmplă.”

Acum știm! Nathan Fillion nu vrea decât să ne împărtășească cât de drag îi este să aibă actori talentați în Recrutul. Se pare că Fillion a fost incredibil de impresionat de experiența colaborării cu Pete Davidson în timp ce lucra la The Suicide Squad 2, care va avea premiera în 2021.

Britt Lawrence, CinemaBlend, 28 februarie

Advertisement