Rebel Wilson - Cats
Rebel Wilson – Cats

Cu câteva săptămâni în urmă, Rebel Wilson a început cu adevărat să ne povestească despre drumul parcurs în 2020, cu scopul de a pierde din greutate. Ea spune că întregul proces n-a fost ușor, în special având în vedere că sistemul de la Hollywood, aparent, nu i-a susținut obiectivul și a dorit să rămână „mai plină” ca parte din farmecul ei comic. Cu toate acestea, Wilson, care a împlinit 40 de ani, este dedicată obiectivului de a slăbi, dezvăluind recent cât de mult speră să piardă din greutate, în cele din urmă.

Într-o postare pentru fani, Rebel Wilson a detaliat cum speră să ajungă la 75 kg. Are încă un drum lung de urmat, însă actrița le-a spus celor 8 milioane de followeri de pe Instagram, că obiectivul ei final este să ajungă la 75 kg. Totuși, chiar dacă îl face să pară ușor, drumul ei în 2020 a fost o luptă din mai multe puncte de vedere.

„Chiar dacă trebuie să vă târâți să ajungeți la ținta voastră, continuați! x Merită! Încercați să depuneți câte un pic de efort în fiecare zi … Știu că unele zile sunt frustrante ca naiba, îți vine să renunți, te enervează lipsa de progres … dar la un moment dat, va fi bine. Care sunt obiectivele voastre în acest an? Voi fi sinceră cu voi: cu misiunea „Anul sănătății” încerc să ajung la 75 de kilograme, iar în ce privește cariera, încerc să demarez producția unuia dintre filmele mele, înainte de sfârșitul anului. Ambele țeluri necesită un efort zilnic și am parte de piedici în mod constant – dar mă străduiesc x.”

Anul 2020 a fost „Anul sănătății” pentru Rebel Wilson. Ea a detaliat cum și-a început efectiv misiunea de slăbit în 2019, după ce a trebuit să facă exercițiu fizic pentru a fi în formă pentru Cats. Ea a dezvăluit la un moment dat, că a pierdut aproximativ 4 kilograme în mai puțin de o săptămână de filmare la muzical. Poate că filmul a fost un eșec spectaculos, dar, sincer, în ceea ce o privește pe Wilson, este mai curând un succes, de vreme ce a ajutat-o să demareze călătoria ei spre a fi în formă, mai fericită și mai productivă.

În ultimul timp, de când orașul ei natal, Sydney a început să relaxeze măsurile de izolare, Rebel Wilson a spus că are din nou posibilitatea de a merge la sală. Actrița a postat recent o fotografie în care arată zveltă și poartă o geantă super, în timp ce ne arată priveliștea albastră pe care o are de la ferestrele casei.

Jessica Rawden, CinemaBlend, 9 iulie