Ryan Gosling se pregătește să lupte cu Chris Evans într-un nou thriller marca Netflix, pus la cale de scenariștii și regizorii filmului Răzbunătorii: Sfârșitul jocului (Avengers: Endgame). Intitulat The Gray Man, filmul se bazează pe o serie de best-seller-uri de Mark Greaney.

Ryan Gosling, Chris Evans (AP Images)
Ryan Gosling, Chris Evans (AP Images)

Este un veritabil duel cinematografic între doi bărbați arătoși, care pare garantat să-i țină pe jar pe fanilor filmelor de acțiune.

Regizorii vor fi Joe și Anthony Russo, frații aflați la cârma mai multor filme Marvel Studios de succes critic și comercial, cu Evans în rolul principal – inclusiv Căpitanul America: Războinicul iernii din 2014 și Răzbunătorii: Sfârșitul jocului din 2019. Joe Russo a scris scenariul, iar Christopher Markus și Stephen McFeely,  scenariștii Avengers: Endgame își vor da girul pentru versiunea finală.

The Gray Man ni-l aduce în atenție pe fostul agent CIA devenit ucigaș plătit, Court Gentry (Gosling), care este vânat de un fost coleg, acum nemesis, Lloyd Hansen (Evans). Frații Russo consideră că această poveste asemănătoare cu Bourne, are potențialul de a inspira mai multe continuări, cu personajul lui Gosling în rolul principal.

„Ideea este să creăm o franciză și să construim un univers întreg”, a spus Joe Russo într-un interviu pentru Deadline. „Suntem cu toții dedicați primului film, care trebuie să fie un succes pentru a trece la următorul. Este vorba despre maeștri asasini, personajul lui Gosling este trădat de CIA, iar personajul lui Evans trebuie să-l vâneze”.

Brent Lang, Variety, 17 iulie