Actori cunoscuți precum Mahershala Ali, Nicole Kidman și Lucy Liu vor asigura narațiunea episoadelor.

Mahershala Ali, Lucy Liu, Nicole Kidman (Amy Sussman; Gary Gershoff/Getty Images; Steve Granitz/WireImage)

HBO Max vrea să-i ajute pe abonați să se relaxeze. Platforma de streaming WarnerMedia face echipă cu producătorii aplicației de meditație Calm pentru o serie bazată pe celebrele sale Sleep Stories. HBO Max a comandat 10 episoade din A World of Calm de la aplicație și Nutopia (One Strange Rock de la National Geographic), cu mai multe staruri, care să nareze episoadele.

“Cu stresul și haosul pe care îl trăim cu toții în această perioadă deosebit de dificilă, am avea nevoie de un pic de relaxare controlată, iar A World of Calm este aici pentru a ne ajuta”, a spus Jennifer O’Connell, vicepreședintele executiv al departamentului non-ficțiune și programe pentru copii de la HBO Max. „Cu imagini liniștitoare și narațiune calmă, sperăm ca acest program original HBO Max să devină parte din rutina dumneavoastră zilnică”.

Fiecare episod de jumătate de oră va combina „imagini fascinate” cu povești concepute special pentru a aduce liniște spectatorilor. Printre vedetele care s-au angajat să nareze episoadele se numără Mahershala Ali, Idris Elba, Oscar Isaac, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Lucy Liu, Cillian Murphy și Keanu Reeves.

“Suntem încântați să lucrăm cu parteneri atât de uimitori precum HBO Max și Calm pentru acest proiect inovator”, a declarat CEO-ul și fondatoarea Nutopia, Jane Root. “Deși s-a discutat despre această colaborare mai multe luni, seria a fost creată în întregime în timpul carantinei, folosind rețeaua mondială Nutopia de directori de imagine și cineaști premiați. Sperăm că această serie de povești liniștitoare va aduce audienței senzația de calm atât de necesară.“

“Calm și-a început existența ca o aplicație de meditație, dar brandul a evoluat cu mult peste asta, a adăugat co-fondatorul și co-CEO-ul Michael Acton Smith. Suntem încântați să aducem pe ecran, în premieră, magia de la baza poveștilor audio Sleep Stories. Aceste experiențe sunt ca un Valium vizual și-i vor ajuta pe oameni să se destindă și să se relaxeze în această perioadă stresantă.”

A World of Calm este prima incursiune a HBO Max în programele de sănătate și wellness. Conceptul este similar cu cel al The Daily Chill, o emisiune de meditație zilnică, de pe platforma Quibi.

Rick Porter, The Hollywood Reporter, 16 iulie