Co-starurile din Fleabag, Phoebe Waller-Bridge și Andrew Scott se vor reuni în sezonul 2 din Materiile întunecate (His Dark Meterials).

Andrew Scott și Phoebe Waller-Bridge

Primul trailer pentru sezonul 2 al serialului de succes de la HBO a fost difuzat la începutul secțiunii rezervate pentru Materiile întunecate la Comic-Con @ Home, care are loc în prezent.

S-a anunțat că Waller-Bridge va fi vocea daimonului personajului lui Scott, colonelul John Parry. Dezvăluind știrea, Scott a spus că daimonul său va fi interpretat de „cineva apropiat mie în viața reală: o tânără actriță și scenaristă, pe nume Phoebe Waller-Bridge. Nu știu dacă ați auzit de ea, a glumit Scott.”

Actorul din Sherlock a adăugat: „Sunt foarte încântat de asta, deoarece relația dintre om și daimon este despre camaraderie, prietenie și loialitate și asta simt despre Phoebe în viața reală.”

Fanii celor doi au sugerat ca daimonul interpretat de Waller-Bridge să ia forma unei vulpi – Scott l-a interpretat pe faimosul „Hot Priest”, căruia nu-i plăceau vulpile, în aclamata comedie BBC, Fleabag, creată de Waller-Bridge.

Cu toate acestea, în romanele pe care se bazează Materiile întunecate, daimonul lui Parry este un vultur-pescar, pe nume Sayan Kötör.

Andrew Scott a apărut în sezonul 1 în rolul lui John, dar are un rol extins în sezonul 2 din Materiile întunecate, care se bazează pe trilogia fantasy cu același titlu, a lui Philip Pullman. Scott a dezvăluit că majoritatea scenelor sale sunt cu Lin-Manuel Miranda, care îl interpretează pe Lee Scoresby.

Sezonul 2 al serialului Materiile întunecate va avea premiera în noiembrie, la HBO.

Annabel Nugent, The Independent, 24 iulie