La doar câteva zile după ce The Kissing Booth 2 a debutat la Netflix, serviciul de streaming a anunțat că un al treilea film din franciza pentru adolescenți este în lucru.

Citește și: Cabina de săruturi 3: Ultimul la coada de pupici

Jacob Elordi, Joey King - The Kissing Booth (Netflix)
Jacob Elordi, Joey King – The Kissing Booth (Netflix)

Și avem mai multe vești bune pentru fanii lui Elle (Joey King) și Noah (Jacob Elordi): Kissing Booth 3 a fost filmat în secret în același timp cu continuarea, astfel încât filmările sunt deja încheiate. În prezent este în post-producție și va avea premiera la Netflix, în 2021. Întreaga distribuție – inclusiv King, Joel Courtney, Elordi, Taylor Zakhar Perez și Molly Ringwald – vor reveni pe micile noastre ecrane, în acest al treilea film.

“A fost un secret foarte greu de păstrat”, a mărturisit Courtney duminică, în cadrul unui eveniment YouTube live, cu distribuția.

În ciuda recenziilor negative ale criticilor, seria The Kissing Booth este extrem de populară în rândul publicului adolescent al Netflix. După ce primul film a fost lansat în 2018, Netflix a raportat că a fost unul dintre filmele sale originale cele mai văzute și re-văzute, din acel an.

Filmele The Kissing Booth spun povestea unei eleve de liceu (King), care se îndrăgostește de fratele mai mare (Elordi) al prietenului ei. Cel de-al treilea film continuă să urmărească relația lor improbabilă și reia acțiunea după evenimentele celui de-al doilea film – un final în coadă de pește, care o lasă pe Elle, personajul lui King, confruntându-se cu o decizie importantă: la ce colegiu să meargă.

Cele trei filme The Kissing Booth se bazează pe seria de cărți a lui Beth Reekles. Vince Marcello a revenit la regia The Kissing Booth 3, al cărui scenariu l-a scris împreună cu Jay Arnold.

Deadline a fost prima publicație care a anunțat vestea.