„Face lucruri atât de groaznice; trebuie să-i echilibrezi acțiunile cu motivele pentru care face asta.”

Ruth Wilson - Materiile întunecate (HBO)
Ruth Wilson – Materiile întunecate (HBO)

Ruth Wilson, actrița din Materiile întunecate (His Dark Materials) dezvăluie că personajul ei, doamna Coulter, va suferi unele schimbări majore în sezonul 2.

În cadrul secțiunii de la Comic-Con @ Home al dramei fantastice de la HBO, care a fost difuzată pe 23 iulie, actrița s-a alăturat co-starurilor Ariyon Bakare, Amir Wilson, Lin-Manuel Miranda și nou-venitului Andrew Scott, pentru a discuta la ce ar trebui să se aștepte fanii de la continuarea serialului.

„Nu veți ști niciodată cine este ea cu adevărat sau vă veți da seama, cu greu, cine este ea cu adevărat”, a spus Wilson despre doamna Coulter, despre care fanii materialului sursă știu că nu este un personaj negativ unidimensional. “Mă provoacă constant și mă derutează. Intențiile ei sunt întotdeauna un amalgam, de la un moment la altul.”

“Ceea ce a fost cu adevărat o plăcere în acest sezon a fost să-i aprofundez circumstanțele… Cu ce-a avut de-a face ca femeie într-o lume dominată de bărbați și sacrificiile pe care le-a făcut și cu ce preț, care este prețul pierderii fiicei sale, sau să aleagă ceva în detrimentul fiicei.

“Se merge pe ideea asta în carte, dar ni s-a permis să merge încă și mai departe. Ea face lucruri atât de groaznice, trebuie să-i echilibrezi acțiunile cu motivele pentru care face asta. Știm că până în sezonul 3, o vedem pe doamna Coulter ca pe o persoană complet diferită, deci trebuie să parcurgi acest drum”.

Wilson a încheiat spunând că doamna Coulter petrece mare parte din sezonul 2 „singură”, astfel că majoritatea episoadelor se concentrează pe explorarea relației sale cu ea însăși, precum și cu Ozymandias, maimuța-daimon, care este adesea răutăcioasă.

Amy West, DigitalSpy, 24 iulie