„Dacă ar exista o pastilă care ți-ar oferi cinci minute de putere maximă, ai lua-o?”

Aceasta este întrebarea care se află în centrul noului thriller SF de la Netflix, Project Power, care îi are în rolurile principale pe Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt și pe senzația din The Deuce, Dominique Fishback.

Joseph Gordon-Levitt - Project Power (Netflix)
Joseph Gordon-Levitt – Project Power (Netflix)

Trio-ul, format dintr-un polițist din New Orleans (Gordon-Levitt), un dealer local (Fishback) și tatăl unei fete dispărute (Foxx), sunt aduși laolaltă de „următorul pas în evoluția speciei umane”, adică un nou drog care îți oferă superputeri timp de cinci minute.

Dar asta nu înseamnă doar că poți să zbori sau să devii invizibil, subliniază Robin (Fishback): „Pe străzi se vorbește despre superputeri, dar nu se spune nimic despre cum te poate ucide o doză”. (EW)

De la distanță, conceptul de pastilă care îți oferă o superputere necunoscută pare destul de atrăgător. Acum, odată cu lansarea unui nou clip din acest blockbuster de vară pe platformele de streaming, aflăm două informații noi: se pare că superputerea specifică a personajului lui Joseph Gordon-Levitt, Frank, este rezistența la gloanțe. Cu toate acestea, cel de-al doilea fapt, după cum veți vedea în clipul de mai jos, este că, cu o putere mare, vine și o bătaie soră cu moartea daca te afli în calea puterilor sus-menționate. Iată: