Manville urmează să o interpreteze pe prințesa Margaret la o vârstă mai înaintată pentru sezoanele cinci și șase.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, care se preconizează că va avea premiera la sfârșitul acestui an, trebuie să ne pregătim să ne luăm rămas bun de la unii dintre actorii serialului. Ca și după cel de-al doilea sezon, distribuția se va schimba pentru sezonul cinci, reflectând înaintarea în vârstă a personajelor. În acel moment ne vom lua rămas bun de la Helena Bonham Carter în rolul prințesei Margaret și îi vom ura bun venit lui Lesley Manville pentru rolul prințesei.

Lesley Manville / prințesa Margaret (Getty Images)
Lesley Manville / prințesa Margaret (Getty Images)

Rolul prințesei Margaret, sora mai mică a reginei, a fost esențial pentru serialul de succes. Jucat inițial de Vanessa Kirby în sezoanele unu și doi, rolul a fost preluat de Carter care a interpretat-o pe prințesa plină de farmec în sezoanele trei și patru. Din fericire, Carter așteaptă cu nerăbdare să predea ștafeta.

“Lesley, am impresia că ar trebui să-i predau portțigaretul pe care l-am folosit, ca ștafetă. Ia-l, femeie!”, a glumit recent Carter, potrivit RadioTimes.

Cu toată seriozitatea, Carter consideră că Manville este o alegere excelentă pentru rol și că se va bucura de această oportunitate. “O să se distreze foarte bine cu ea [Margaret], iar eu sunt atât de încântată că-i vorba despre Lesley”, a spus Carter. “Este o actriță formidabilă și o să se distreze de minune.”

În ciuda faptului că Helena Bonham Carter s-a distrat interpretând-o pe Margaret, nu a fost întotdeauna atât de sigură de rol. De fapt, actrița nominalizată la Oscar a avut ceva emoții în timp ce se pregătea pentru rol.

„La început am fost speriată cu adevărat și nu m-am gândit imediat: trebuie să o fac”, și-a amintit Carter. „Când joci pe cineva despre care toată lumea crede că-l cunoaște, este o povara care te apasă pe umeri. În plus, o altă persoană [Kirby] care tocmai a câștigat un BAFTA pentru o interpretare grozavă, îți îngreunează situația și mai mult. Deci a fost destul de stresant.”

În ciuda emoțiilor, Carter a acceptat rolul și, se pare că i-a reușit. “Helena are rara combinație de entuziasm, inteligență, vulnerabilitate și talent dinamic, necesar pentru acest rol”, a spus creatorul serialului, Peter Morgan pentru revista Town&Country în noiembrie, anul trecut.

Într-adevăr, va fi interesant să vedem ce va aduce Manville rolului prințesei Margaret mai în vârstă, deși nu neapărat mai înțeleaptă. Ea va fi ultima persoană care va o va interpreta pe Margaret în serial, deoarece The Crown se va încheia după șase sezoane. Manville însăși de-abia așteaptă. “Ard de nerăbdare!”, a exclamat ea.

Annie Goldsmith, Town&Country, 31 iulie