The Crown l-a găsit pe cel de-al treilea și ultim prinț Philip.

Jonathan Pryce, prințul Philip
Jonathan Pryce, prințul Philip

Jonathan Pryce a fost distribuit în rolul soțului Reginei Elisabeta pentru ultimele două sezoane ale dramei de la Netflix, urmându-i pe Matt Smith și Tobias Menzies. El va juca alături de Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta și Lesley Manville ca prințesa Margaret.

Mult-așteptatul sezon patru va fi cel de-al doilea și ultimul sezon în care Olivia Colman o va interpreta pe Elisabeta, Menzies pe Philip și Helena Bonham Carter pe Margaret. Gillian Anderson va juca rolul lui Margaret Thatcher, în timp ce Emma Corin debutează ca prințesa Diana.

Când a fost anunțat sezonul cinci, urma să fie sezonul final, dar un al șaselea sezon a fost adăugat la începutul acestei luni.

“Pe măsură ce discutam intriga pentru sezonul cinci, a devenit curând clar că pentru a spune o poveste atât de abundentă și complexă, ar trebui să ne întoarcem la planul inițial și să facem șase sezoane”, a spus creatorul Peter Morgan într-o declarație.

Sezonul patru va documenta istoria familiei regale până la sfârșitul secolului XX, în timp ce Morgan a confirmat că sezonul cinci se va îndrepta către secolul XXI. Sperăm că adăugarea unui al șaselea sezon înseamnă că vom avea parte de o recreare a nunții lui Meghan Markle cu prințul Harry!

Pryce ar putea să ne fie cunoscut mai ales sub numele de High Sparrow din sezoanele cinci și șase din Urzeala tronurilor (Game of Thrones), dar a primit și o nominalizare la Oscar anul acesta pentru prestația sa din Cei doi papi (The Two Popes).

Sezonul patru din The Crown va avea premiera spre sfârșitul acestui an.

Lauren Piester, E!News, 13 august