Dennis Quaid – motanul – are 6 ani și a fost adoptat de actor de la Lynchburg Humane Society.

Dennis Quaid - actorul / Dennis - motanul (Foto: AFF-USA/Shutterstock)
Dennis Quaid – actorul / Dennis Quaid – motanul (Foto: AFF-USA/Shutterstock)

Dennis Quaid are un nou prieten blănos, cu un nume foarte familiar. Actorul din Câinele, adevăratul meu prieten (A Dog’s Journey), în vârstă de 66 de ani, a adoptat o pisică neagră de la Lynchburg Humane Society, care poartă același nume cu el: Dennis Quaid, potrivit postului local de știri WSLS, din Virginia.

“A fost cu adevărat neașteptat, dar pur și simplu n-am putut rezista. A trebuit să-l adopt”, a mărturisit actorul postului WSLS. „Sunt hotărât să-i salvez pe toți Dennis Quaid-ii din lume”.

Conform website-ului adăpostului, Dennis Quaid – motanul – are 6 ani, cântărește aprox. 6 kg și costă 79 USD. „S-ar putea să nu fiu la înălțimea talentului actorului al cărui nume îl port, aș prefera să-i vizionez filmele cuibărit pe canapea, alături de tine”, spune descrierea felinei.

Quaid, care a lansat recent un podcast pentru animale de companie numit The Pet Show prin compania sa Audio Up, a auzit despre motan și a simțit că ar putea fi o poveste perfectă de adopție. Cu toate acestea, personalul de la adăpost n-a crezut că faimosul actor este cel interesat de adoptarea pisicii.

“Mi-am spus: Nici o șansă să fie adevărat. Cineva ne joacă o festă”, a declarat pentru WSLS Danielle Ulmer, managerul centrului de adopție al Humane Society din Lynchburg.

Pentru a înlătura confuzia, Quaid și co-moderatorul podcastului, Jimmy Jellinek, au inițiat o convorbire pe Zoom cu adăpostul, pentru a face cunoștință cu felina – și, în același timp, pentru a convinge managerii adăpostului că nu este vorba despre o farsă elaborată.

 „Am contactat adăpostul. Ne-a luat ceva timp să-i facem să ne creadă cu adevărat”, a povestit Jellinek pentru WSLS.

În cele din urmă, însă, lucrurile s-au lămurit și Quaid a adoptat oficial motanul care-i poartă numele. “Poate ar trebui să înceapă să numească animalele din adăposturi după diferite celebrități și să vadă cine mușcă”, a glumit el.

Potrivit WSLS, Jellinek va zbura din Los Angeles la Lynchburg pentru a-l ridica pe Dennis-motanul și a-l aduce acasă la noul său mândru proprietar. (People)