Netflix a lansat primul clip al următorului său film de acțiune, Enola Holmes, în care Millie Bobby Brown o interpretează pe sora mai mică a lui Sherlock Holmes.

Clipul prezintă întreaga distribuție care-i rostește numele și se întreabă dacă este la fel de ageră ca fratele ei, detectivul genial, încheindu-se cu Brown, care spune o replică provocatoare către aparatul de filmat.

Filmul, bazat pe romanul Enola Holmes Mysteries scris de Nancy Springer, este povestea lui Enola, care descoperă că mama ei (Helena Bonham Carter) a dispărut la aniversarea ei de 16 ani.

Fără niciun indiciu despre locul unde se află mama sa, Enola ajunge sub aripa ocrotitoarea a fraților mai mari, care doresc s-o trimită să-și termine școala. Enola scapă, totuși, și pornește să rezolve primul ei caz de detectiv, în căutarea mamei.

Netflix a lansat anterior primele fotografii ale filmului în care Brown joacă alături de Henry Cavill în rolul lui Sherlock și Sam Claflin în rolul lui Mycroft:

Henry Cavill, Sam Claflin și Millie Bobby Brown în Enola Holmes (Netflix)
Henry Cavill, Sam Claflin și Millie Bobby Brown în Enola Holmes (Netflix)

Din distribuția filmului mai fac parte și Fiona Shaw (Obsesia Evei), Adeel Akhtar, Frances de la Tour, Susie Wokoma, Burn Gorman și Louis Partridge.

Enola Holmes urmează să debuteze la Netflix, în septembrie. (People)