Netflix a stabilit data premierei Sezonului 4 al The Crown. Drama regală, cu Olivia Colman, va fi difuzată de platforma de streaming pe 15 noiembrie.

Netflix a anunțat știrea cu un clip de 30 de secunde din noul sezon, în care regina Elisabeta a II-a interpretată de Colman spune: „Ceva atât de important ca monarhia pur și simplu nu poate fi lăsat să eșueze.”

Apoi trece la imagini cu Gillian Anderson, care o interpretează pe Margaret Thatcher și cu Prințesa Diana, interpretată de Emma Corrin. Aceasta din urmă este arătată în rochie de mireasă, în ziua în care se căsătorește cu prințul Charles (Josh O’Connor).

Sezonul 4 va prezenta numirea lui Margaret Thatcher ca prim-ministru și relația adesea dificilă dintre prințul Charles și Diana.

Fanii ar trebui să savureze pe îndelete sezonul 4, deoarece nu vom avea noi episoade timp de doi ani. The Crown face o pauză de filmare până anul viitor, ceea ce înseamnă că sezonul 5 nu va avea premiera decât în 2022. Imelda Staunton îi va succeda lui Colman pe tron. (Deadline)

Olivia Colman - The Crown (Netflix)
Olivia Colman – The Crown (Netflix)