Meryl Streep este cea mai recentă dintr-un șir de vedete, care renunță la pantofii cu toc de vara, pentru papucii clasici.

Meryl Streep (foto: SNORLAX/MEGA)
Meryl Streep (foto: SNORLAX/MEGA)

Actrița din Fiicele doctorului March (Little Women) a ieșit ieri, pentru a-și plimba câinele în Santa Monica, California, având un aspect relaxat, mami-șic. Streep a optat pentru o ie albă, brodată cu roșu și o pereche de blugi deschiși la culoare, suflecați la gleznă. S-a protejat cu o mască bej, asortată cu șapca și geanta.

Iar pentru picioare, actrița multi-laureată cu premiul Oscar, s-a hotărât pentru o pereche de șlapi negri cu bareta între degete, cu design clasic: barete subțiri și branț din material textil, perfecte pentru vremea caldă.

Șlapii au revenit pe scena celebrităților ca fiind una dintre cele mai mari tendințe ale modei de primăvară-vară. Fie că este vorba de șlapi clasici sau de sandale cu tocuri și bareta între degete, designul minimalist se aliniază cu revitalizarea modei inspirată de anii 90, exemplificată de pantofii cu talpa pătrată și culori neon. De asemenea, continuă o revenire a îmbrăcămintei relaxate care acaparează show-biz-ul, pe măsură ce stilul ”stai acasă” devine noul normal. În acest sezon, puteți vedea șlapi în picioarele tuturor vedetelor, de la Halle Berry la Kylie Jenner și Bradley Cooper.

Claudia Miller, FootwearNews, 26 august