Votați în pollul de la sfârșitul articolului.

Legenda X-Men, Hugh Jackman a avut recent o discuție cu Sirius XM și a vorbit despre vrajba lui amicală cu Ryan Reynolds. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Wolverine, a vorbit și despre nominalizarea lui la premiile Emmy pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film, pentru rolul Frank Tassone din Scandal în educație (Bad Education). Jackman este în competiție pentru premiu cu Mark Ruffalo, pentru interpretarea unui rol dublu în O parte de adevăr (I Know This Much Is True), așa că, firește, a venit în discuție și ideea unei confruntări Wolverine versus Hulk.

Mark Ruffalo (Hulk) - Hugh Jackman (Wolverine)
Mark Ruffalo (Hulk) – Hugh Jackman (Wolverine)

„Încerc să-l contactez, dar el îmi respinge apelurile, așa că îmi închipui că-i rost de o nouă vrajbă aici”, glumește Jackman. “Slavă cerurilor că nu suntem împreună în aceeași încăpere… Râd pentru că Mark îmi este un foarte bun prieten și, de fapt, nu am vorbit niciodată despre asta. Este absolut uimitor în miniserie. Vreau să spun că este unul dintre cei mai buni actori ai generației noastre… Dar Wolverine l-ar bate cu siguranță, vreau să fiu foarte clar… Nu știu dacă știi, dar Wolverine a apărut, de fapt, într-o revistă de benzi desenate cu Hulk, pe ultima pagină, ca o idee în grabă. Deci a apărut în seria Hulk, așa că iată de unde provine vrajba asta. Și apoi Wolverine a prins viață și a devenit foarte popular, așa că sunt sigur că Hulk este foarte gelos.”

În timp ce Jackman nu-l va mai interpreta pe Wolverine, fanii așteaptă în continuare să afle dacă Ruffalo îl va juca, din nou, pe Hulk. Actorul a semnat oficial doar pentru a-și interpreta personajul în viitoarea serie animată Disney +, What If… Ruffalo nu este în prezent atașat niciunui film de acțiune live, dar asta nu înseamnă că nu mai vrea să-l joace pe Hulk. De fapt, el a venit recent cu câteva idei de potențiale filme-Hulk.

La începutul lunii martie, Ruffalo se afla la Chicago pentru C2E2 (Chicago’s Pop Culture Event) și, în timpul alocat, a vorbit pe îndelete despre Hulk. Când a fost intervievat de Clare Kramer, actrița din Buffy, spaima vampirilor (Buffy the Vampire Slayer) pentru podcastul ei, Ruffalo a dezvăluit că ar dori să facă un film despre profesorul Hulk. (ComicBook)

În ceea ce privește premiile Emmy, Jackman și Ruffalo sunt în competiție cu ceilalți nominalizați: Jeremy Irons (Watchmen), Paul Mescal (Normal People) și Jeremy Pope (Hollywood).

Cine sperați să câștige premiul Emmy din acest an? Spuneți-vă părerea în comentarii. Cine credeți că ar câștiga lupta dintre Ruffalo – Hulk și Jackman – Wolverine? Votați în pollul de mai jos: