Abia așteptăm să-i vedem pe Timothée Chalamet și Zendaya în viitorul film Dune, pentru că este clar că cei doi au devenit prieteni foarte buni pe platoul de filmare, dacă ar fi să ne luăm după urarea simpatică pe care Timothée i-a făcut-o vedetei din Euforia (Euphoria).

Timothée Chalamet / Zendaya (Getty Images)
Timothée Chalamet / Zendaya (Getty Images)

Zendaya a sărbătorit împlinirea a 24 de ani pe 1 septembrie, iar Timothée i-a transmis prietenei lui un mesaj foarte special pentru a marca ziua. „La mulți ani uneia dintre persoanele care m-au inspirat cel mai mult în scurta mea călătorie prin viață”, a scris actorul din Fiicele doctorului March (Little Women) pe Twitter. “O persoană cu un puternic caracter etic și un simț moral în armonie cu un abandon creativ totalmente neînfricat. La mulți ani @ Zendaya, sper că ziua ta este frumoasă, prieteno…”

După ce a văzut tweet-ul, Zendaya a răspuns: “Hei, era cât pe ce să mă faci să lăcrimez aici, omule, mulțumesc pentru asta, te apreciez foarte mult…”

Cei doi actori joacă împreună în viitoarea adaptare cinematografică a romanului SF Dune a lui Frank Herbert, regizată de Denis Villeneuve. Chalamet, nominalizat la Oscar pentru Strigă-mă pe numele tău (Call Me by Your Name), este eroul principal, prințul Paul Atreides, în timp ce Zendaya, nominalizată la Emmy pentru rolul Rue din Euforia (Euphoria), este iubita lui, Chani. Filmul, care a început producția în martie 2019, urmează să ajungă în cinematografe pe 18 decembrie (Cosmopolitan)