Mckenna Grace (The Haunting of Hill House, Troop Zero) s-a alăturat distribuției viitorului al patrulea sezon al serialului de succes de la HBO, Povestea slujitoarei (The Handmaid’s Tale), care a reluat producția la Toronto, în urmă cu două săptămâni, aflăm de la Deadline. Povestea slujitoarei sezonul 4 se filma de câteva săptămâni, când focarul de coronavirus a oprit producția la mijlocul lunii martie, a anunțat la vremea aceea actrița Elisabeth Moss.

Mckenna Grace
Mckenna Grace

Grace va apărea în rolul doamnei Keyes, soția adolescentă, extrem de inteligentă, a unui comandant mult mai în vârstă, care își conduce ferma și gospodăria cu mână fermă. Are o latură rebelă, subversivă, este calmă și evlavioasă la exterior, dar cu un zbucium interior care frizează nebunia.

În anii trecuți un candidat puternic la Emmy și câștigător al premiului pentru cel mai bun serial-dramă, Povestea slujitoarei a obținut 10 nominalizări anul acesta, dar n-a câștigat decât o singură statuetă Emmy, pentru cele mai bune decoruri.

Grace va juca în viitorul film Ghostbusters: Afterlife. Recent a jucat alături de Viola Davis în lungmetrajul Amazon Troop Zero și în Annabelle Comes Home (New Line), cel mai recent film din franciza The Conjuring. Grace a apărut și în Captain Marvel. Rolul ei principal din Gifted (Fox Searchlight) i-a adus o nominalizare la premiul Asociației Criticilor de Film pentru „Cel mai bun actor / actriță tânără.” Pe Mckenna Grace am văzut-o anterior în I, Tonya, în rolul principal alături de Rob Lowe în The Bad Seed (Lifetime), în The Haunting of Hill House (Netflix) și în roluri recurente în Designated Survivor, Young Sheldon și Fuller House.