Lucrurile continuă să meargă din ce în ce mai bine pentru Zendaya săptămâna aceasta. Tânăra de 24 de ani probabil că încă nu-și revenise după victoria de la premiile Emmy de duminică seara, când a fost invitată la o discuție cu fosta primă doamnă Michelle Obama. Îmbrăcată pentru ocazie cu o bluză tricotată cu decolteu la baza gâtului, în culori vibrante, din colecția Heaven, lansată recent de Marc Jacobs, actrița le-a povestit entuziasmată follower-ilor ei cum și-a aranjat părul și s-a machiat înainte de întâlnirea cu doamna O., pe Instagram Live.

Cu câteva zile înainte, Zendaya susținuse un discurs emoționant de acceptare a premiului Emmy pentru cea mai bună actriță într-un rol principal într-un serial dramatic. „Există speranță în tinerii de acolo”, a spus ea, o referire la turbulențele din SUA, în mijlocul protestelor Black Lives Matter, în curs de desfășurare și a alegerilor iminente, discurs care conchide: „Vă văd, vă admir, vă mulțumesc.”

Zendaya (Vogue)

Michelle Obama îi îndeamnă pe tineri să voteze: „nimic nu se va schimba doar cu un hashtag sau cu proteste.”

În timpul discuției, Michelle Obama a lăudat-o pe actriță: „Cred că ai făcut bine că te-ai referit la proteste”, a spus ea. „Văzându-i pe tineri… nu doar tinerii, sunt oameni de toate vârstele care ies în stradă pentru că vor să se asigure că se face dreptate. A fost motivant.”

„De ce crezi că este important să votezi?” a întrebat-o Michelle pe Zendaya. Tânăra actriță a răspuns: „Acum este un moment la fel de important ca oricare să ne asigurăm că vocea noastră este auzită.”

Alice Cary, Vogue, 22 septembrie

Perfect de acord cu Zendaya. Mergeți dară la vot! Mai multe informații pertinente pe tema aceasta găsiți pe blogul Născut pe lista neagră: Nu vă fie frică, ciuma roșie pică!